Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

marți, 11 septembrie 2012

Recenzie Maytreyi

       De foarte mult timp asteptam momentul sa citesc aceasta carte si mereu aparea altceva sau timpul nu imi permitea. Acum, ca tot trebuia sa o citesc pentru la scoala, am zis ca trebuie sa mi-o iau si sa o citesc si iata ca acum ii fac recenzie(chiar daca nu ma prea pricep la recenzi). Maytreyi este cu siguranta una dintre putinele carti romanesti care iti raman intiparite in minte si in inima. O carte care vorbeste despre dragostea dintre doua civilizatii diferite. Dragostea dintre un alb, Allan si Maytreyi este o dragoste sincera in care fiecare se bucura de prezenta celulalt in fiecare zi ca si cand ar fi ultima lor zi impreuna. Povestea se complica atunci cand este dat in vileag iubirea celor doi si acestia trebuie sa se desparta. Fiecare ajunge sa sufere cumplit si au ganduri negre pentru a incerca sa curme aceasta suferinta.
       Intregul roman prezinta pasionatiilor lucruri foarte interesante despre India, lucruri pe care nu le veti gasi in nici un ghid turistic. Recomand aceasta carte cu multa caldura pentru ca este numai buna de citit intr-o zi ploioasa sau in oricare alta zis si recomand volumul sa fie din colectia BPT pentru ca pe langa poveste in sine are si date despre autor si despre roman.
Sper ca v-am convins si daca da, lectura placuta:*:*:*

2 comentarii:

  1. Eu nu am citit-o! Nu suna rau! Iar recenzia ta e super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am citit-o demult si mi-a placut ffff mult. O sa o studiezi pentru bac, asa ca sa o ti minte bine. Incearca si Dragostea nu moare, varianta Maitreyei, mie sincer nu mi-a placut atat de mult varianta ei, fiindca ea practic nu recunoaste ca fiind adevarat nimic din ce povesteste Allan

    RăspundețiȘtergere