Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

joi, 12 septembrie 2013

Recenzie House of secrets

Ned Vizzini si Chris Columbus
Carte primita de la autor
LINK DE CUMPARARE CU TRANSPORT GRATIS
COPERTA CARTONATA
13.57 EURO







Descriere
     Hailed as "a breakneck, jam-packed roller coaster of an adventure" by J. K. Rowling, this New York Times bestseller is the first installment in the explosive tween fantasy series by famed Hollywood director Chris Columbus (of Harry Potter fame) and bestselling author Ned Vizzini (It's Kind of a Funny Story).Siblings Brendan, Eleanor, and Cordelia Walker once had everything they could ever want. But everything changed when Dr. Walker lost his job. Now the family must relocate to an old Victorian house, formerly the home of occult novelist Denver Kristoff--a house that simultaneously feels creepy and too good to be true. By the time the Walkers realize that one of their neighbors has sinister plans for them, they're banished to a primeval forest way off the grid.Bloodthirsty medieval warriors patrol the woods around them, supernatural pirates roam the neighboring seas, and a power-hungry queen rules the land. To survive, the siblings will have to be braver than they ever thought possible--and to fight against their darkest impulses. The key may lie in their own connection to the secret Kristoff legacy. But as they unravel that legacy, they'll discover that it's not just their family that's in danger . . . it's the entire world.


    Parerea mea
    In primul rand vreau sa ii multumesc autorului pentru oportunitatea de a citi si recenza aceasta carte frumoasa care te tine cu sufletul la gura si te face sa o inchizi la un moment dat doar pentru cateva clipe pentru a lua o gura de aer proaspat si de a privi in jur sa vezi daca nu cumva apar in fata ta personaje din cartile de aventuri citite sau daca nu cumva casa ta e in mijlocul padurii.

     Recunosc sincer, prima oara cand am dat peste aceasta carte am fost atrasa instantaneu de coperta, dar cum sa nu fi, pe bune, apoi am citit despre ce e vorba si am zis OMG cat de tare. Acum dupa ce am citit-o astept cu nerabdare volumul doi pentru ca sunt extrem de curioasa ce alte idei are autorul pentru o continuare, mai ales ca in primul volum s-a cam rezolvat problema de la care a inceput totul. Povestea e in felul urmator o famile : doi parinti, trei copii se muta intr-o noua casa care din nu stiu ce motiv este mai ieftina decat ar trebui. Unii sunt incantati, altii nu cum e in orice situatie. De cum intra pe usa problemele incep sa apara. Intai isi face aparitia la usa casei o femeie care se dovedeste a fi vecina lor dar care este extrem de dubioasa si desi sunt politicosi cu toti refuza prietenia ei. Nici nu trec cateva minute si batrana se intoarce de data asta afisandu-si adevarata fata si rapindu-i pe parinti. Pentru a-i putea elibera, copii sunt obligati sa gaseasca o carte si sa puna o dorinta in ea. Cei trei frati Walker vor avea parte de o experienta inedita devenind captivi intr-o lume construita de carti, in care vor lupta cu pirati fiorosi si vor avea parte de razboaie. Taramurile pe care vor ajunge nu sunt deloc prietenoase si pline de pericole. Vor fi in siguranta atata timp cat vor sta in casa, dar va fi si periculos pentru ca la un momentdat ce iti este cel mai aproape devine un pericol mult mai puternic decat ceea ce nu te poate atinge.

    In timpul calatoriei lor personaje de poveste le devin prieteni dar gasesc si foarte multi dusmani. Este o carte plina de actiune, care te tine cu sufletul la gura si abia ii astepti finalul.



     Citate






    1 comentarii:

    1. De unde cumperi stckrele pt marcarea randurilor?
      Superba coperta si frumoasa actiunea, chiar imi placeee eu o cumpar cum apare in romana daca o publica vre-o editura imiplace mult cum suna

      RăspundețiȘtergere