Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

joi, 12 septembrie 2013

Hopeless, Fara speranta de maine in librarii

Nu-i asa ca arata genial? Doamne, devin obsedata de ea


Descriere
Colleen Hoover
EPICA/New Adult/Contemporary
Fiction/love-story
#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER
Îndrăgita autoare de bestselleruri  Colleen Hoover istorisește, la această primă întâlnire cu publicul din România, fascinanta poveste a doi tineri cu un trecut tulburător, care pornesc într-o pasionantă şi palpitantă călătorie pentru descoperirea sensurilor vieţii, iubirii, încrederii şi, mai presus de orice, a puterii vindecătoare pe care numaiadevărul o poate avea.
Sky, elevă în ultimul an de liceu, îl cunoaşte pe Dean Holder, un tip cu o reputaţie îndoielnică, rivalizând cu a ei însăşi. Încă de la prima lor întâlnire, acesta o îngrozeşte şi, în același timp, o captivează. Ceva inexplicabil legat de el îi declanşează amintiri din adâncurile trecutului ei tulbure, dintr-o perioadă aproape ștearsă din memoria ei. Deşi Sky e hotărâtă să se ţină la distanţă de el, insistenţele lui neabătute şi zâmbetul enigmatic îi doboară barierele protectoare, iar legătura dintre ei creşte în intensitate. Însă misteriosul Holder ascunde, la rândul lui, destule secrete, iar de îndată ce acestea sunt dezvăluite, Sky cunoaşte o transformare ireversibilă, iar capacitatea ei de a avea încredere în semeni poate deveni o pierdere colaterală provocată de adevăr.
Numai înfruntând cu mult curaj dezvăluirile crude, Sky şi Holder pot spera să-şi vindece rănile sufleteşti şi să găsească o cale de a trăi şi de a iubi pe deplin. Fără speranță este un roman care vă va tăia respiraţia,
captivându-vă şi amintindu-vă de prima voastră iubire.
Traducere:Adrian Deliu
Format:13,7 x 20,3 cm, 22 mm cotor
Tip:broșat
ISBN:978-606-93335-5-6

LINK DE PRECOMANDA

Si daca va mai amintiti am tradus mai demult un fragment in romana. Iata-l aici

1 comentarii: