Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

luni, 23 septembrie 2013

Recenzie Atractia + CONCURS

In primul rand vreau sa multumesc noului sponsor, Editura Litera pentru exemplarele oferite si sper sa mai colaboram. Editura Litera are pana in prezent foarte multe tiluri de beletristica, dar si carti de domeniu, bucurandu-se de un renume pe piata romana a cartilor, dar si internationala. Preturile sunt mai mult decat accesibile, iar ofertele nu intarzie sa apara atat in librariile din tara cat si in cele online;)

Sylvia Day
Exemplar primit de la editura Litera
Coperta brosata cu clepete
Editura Litera
446 pagini
40 lei
LINK DE CUMPARARE






Descriere:

DRAGOSTEA DINCOLO DE LIMITE

Gideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopții – impresionant și strălucitor, fierbinte și neliniștitor. Am fost atrasă de el, așa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viață. Tânjeam după atingerea lui ca după un drog, chiar știind că mă secătuia de puteri.  Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta ușurință în cele mai adânci ascunzișuri ale inimii mele... 

Căci Gideon știa. Era bântuit de propriii demoni. Și fiecare a devenit pentru celălalt oglinda care îi reflecta cele mai profunde răni... și dorințe. 
Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul, și m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostru întunecat să nu distrugă pentru totdeauna singura șansă la fericire pe care o găsisem în sfârșit... 


Parerea mea

Aceasta carte mi-am dorit-o mult pentru ca am auzit peste tot ca autoarea s-a inspirat din seria de succes cincizeci de umbre ale lui Grey atunci cand a creat-o si voiam sa ma conving cu ochii mei ca asa e sau nu. Am citit primul volum pe nerasuflate si nu pot spune ca nu am observat si eu multitudinea de elemente preluate din Umbre cum ar fi inversarea initialelor Christian Grey-> Gideon Cross, sau relatia de Dominator-> Supusa pe care nu se pune la fel de mult accent, dar care exista, sau multe altele pe care nu are sens sa vi le spun si sa va iau placerea de a le descoperi singuri. Oricat de dezamagita as fi de preluarea ideii nu pot nega faptul ca ador aceasta carte si astept cu sufletul la gura sa citesc Revelatie pentru ca e pur si simplu geniala. Desi initial relatia dintre Cross si Eva este bazata pe o foarte mare atractie sexuala, cei doi se apropie si reusesc alaturi de partener sa treaca peste limite peste care nu mai trecuse cu nimeni altcineva.
 Eva este o femeie puternica. A trecut prin niste clipe cumplite in trecut , dar alaturi de mama ei mult prea ocrotitoare si de prietenul si colegul de apartament, Cary, a reusit sa le depaseasca. Se trage dintr-o familie bogata care ii pune  totul la picioare. Gideon este barbatul ideal: bogat, frumos si cu mult sex-appeal. Dintr-o singura privire reuseste sa o cucereasca pe Eva si incet incet cei doi se apropie si se cunosc mult mai bine, realizand ca au gasit sufletul pereche.  Relatia le este pusa la mari incercari dar impreuna vor reusi sa depaseasca toate problemele.














Cartea aceasta imi place foarte mult si desi m-a deranjat ca seamana mult prea mult cu Grey nu pot nega faptul ca stilul autoarei de a scrie este atat de bun incat te lasa fara grai. O recomand tuturor iubitorilor de carti erotice si tuturor faniilor Cincizeci de Umbre.


Citate







CONCURS
Si pentru ca editura Litera este foarte generoasa aveti si voi sansa sa castigati un exemplar din Atractia. Trebuie sa fiti abonati prin gfc ai blogului meu si sa lasati jos un comm cu numele real, numele vostru de gfc si un text erotic de 10 randuri creat de voi. Sunt foarte curioasa ce idei aveti si sper sa luati asta ca pe o provocare. Concursul dureaza pana pe 5 octombrie. Succes
Multumesc editurii Litera pentru carti:***

19 comentarii:

  1. GFC. LoZ inPlic
    Noemi Pripon

    Uite, eu am mai multe texte erotice deja postate pe blog. Pot sa selectez 10 randuri, insa eu zic sa citesti intreaga postare. Daca nu esti de acord, te rog raspunde-mi si voi incerca sa tai fara mila povestea.
    Aici ai link: http://waitingtobeopen.blogspot.no/2013/03/cautand-primavara-sufletului.html
    http://waitingtobeopen.blogspot.no/2013/04/mi-e-dor.html
    Nu stiu cat de erotic doresti randurile, deoarece mai am si mai ...mai :D
    http://waitingtobeopen.blogspot.no/2013/05/morning-reading.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS: Ma ai in „Lista mea de bloguri” cu Down on Earth. Blogul are o noua denumire, iar noul link pe care il gasesti mai sus. :D

      Ștergere
    2. te rog sa selectezi tu unul dintre textele de mai sus altfel nu iti pot lua in considerare raspunsul

      Ștergere
    3. http://waitingtobeopen.blogspot.no/2013/04/mi-e-dor.html

      Ștergere
    4. Felicitari pentru text LoZ inPlic te pricepi de minune la astfel de texte, eu nu am scris niciodata unul de acest gen:-) , tu se pare ca esti veterana:-) . Ai grija, cerinta concursului spune clar zece randuri, cred ca trebuie sa te pui pe selectat, e atat de frumos scris incat aruncandu-mi o privire peste el chiar nu stiu ce ar trebui sa tai. Succes in concurs.

      Ștergere
    5. Loz in plic te rog sa copiezi textul direct in casuta de comentariu de aici cum au facut si ceilalti participanti si nu ma deranjeaza daca depaseste 10 randuri.

      Ștergere
    6. Multumesc! :) Am lasat mai jos comentariu cu textul intreg. Mi-e greu sa il tai in doar 10 randuri, asa ca iti multumesc Bia ca ai fost de acord sa fie tot textul.

      Ștergere
  2. GFC: sic deni
    Siclovan Denisa

    Observandu-i boxerii rosii semnati de Roberto Cavalli, ranji si acestia disparusera rapid de pe el impreuna cu pantalonii, ramand gol, asa cum venise pe lume. Kira isi dadu usor, usor, jos bikinii sub privirea arzatoare a acestuia.Isi dorea sa o scape chiar el de ei, dar avea mainile legate. La fel de goala ca el urca inapoi in pat, asezandu-se cu picioarele pe marginea soldurilor lui. Uimita de marimea barbatiei lui ,o lua in mana introducand-o incet in interiorul ei. Miscandu-se provocator deasupra lui, obtinuse cateva gemete destul de puternice, spre satisfactia ei ,pentru ca nu s-a nascut inca barbatul care sa reziste farmecelor sale seducatoare. Dintr-o singura miscare, se trezi sub el, privind-o cu ochii plini de dorinta.

    RăspundețiȘtergere
  3. GFC: Daniela Ella
    Nume: Vasile Daniela

    Îmi șoptea printre mișcările lui nebunești cât de multă plăcere era. Mă săruta pe gât și îmi provoca fiori pe care nu-i înțelegeam. Îmi mângâia coapsele, ajungând cu degetele chiar și în interiorul lor. Mă topeam. Își trecea palmele mari și aspre, dar atât de bărbătești, peste corpul meu încins. Era îndrăzneț. Damele de companie erau înzestrate cu arta seducției, dar nimeni nu îmi spusese vreodată cât de profund era un sărut. Sau o atingere interzisă. Un orgasm prelungit. Extaz. Mă dezbrăca cu ușurință de hainele șifonate și pline de pete de transpirație. Întunericul nopții cădea peste trupurile noastre fierbinți, care se contopeau la nesfârșit. Mă dăruiam. Era înfometat. Îmi despărțea picioarele ca un expert, iar eu mă agățam de umerii lui cu unghiile care, pe parcurs, îi intrau în carne. Mă devora.

    RăspundețiȘtergere
  4. GFC: Alecsa All
    Nume: Solnitaru Alexandra

    Mirosul de lavanda al lumanarilor imi ineaca orice senzatie. Imaginea feerica a camerei mi-ar parea mai putin marcanta daca nu as stii ca in spatele unei umbre te afli tu, cu zambetul tau dracesc si costumul Armani mai scump decat toate visele mele. Simt furnicaturi in tot trupul, asteptandu-te, iar atunci cand iti simt buzele reci atingandu-mi urechea tot trupul imi tresare. “Cele mai frumoase rochii sunt menite sa fie date jos”, imi spui cu o voce groasa in timp ce mana ta iscusita imi desface fermoarul, iar rochia aluneca usor, asemenea unui vis de vara de pe mine. Imi intorc usor capul spre tine, iar tu ma capturezi intr-un sarut si, nu sunt sigura cand, sutienul imi aluneca gratios pe bratele albe. Mainile tale imi cuprind sanii, buzele tale imi freamata gatul iar eu gem instinctiv, pierduta intr-o mare de senzatii. Iti simt erectia tare apasandu-mi fundul si deodata iti urasc costumul, fiindca ne sta in cale. Un deget ocoleste matasea chilotilor, un zambet iti simt pe buze, un intuneric ne cuprinde pe amandoi, placerea sa te simt inauntrul meu ma poseda complet si, deodata, totul intre noi e carnal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bianca mai bine pui moderare comentarii sa nu te trezesti cu cine stie ce texte erotice hard:-) . Mie mi-a placut mult trilogia Cincizeci de umbre, tocmai de aceea am lasat o perioada mare de timp intre carti pt a citi aceasta serie. O sa mi-o cumpar si eu zilele astea si imi cumpar si revelatia ca sa fie treaba treaba pt ca nu suport sa raman in asteptare:-) :-) .Daca am vre-o idee de text erotic o sa iti las si o compozitie, dar cum am spus mai sus, nu am scris niciodata un asemenea text.:-) Oricum daca mi-o cumpar iti precizez ca sa sti ca nu particip la concurs.

    RăspundețiȘtergere
  6. P.s. unghiute mai mici? Semn ca a inceput scoala:-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-e dor.




    „Să pleci e simplu, să nu te întorci e mai greu...”

    E cald. Simt fiecare picătură de transpirație cum îmi iese prin pori și își continuă drumul pe trupul meu, marcându-l.

    El e în cameră. Suntem doar noi doi. Este pentru ultima dată când ne aflăm doar noi într-o încăpere la fel de goală ca interiorul nostru. Mă privește, dar niciun gând nu i se poate citi pe chip. Niciun cuvânt nu-mi liniștește inima ce îmi zgârâie pieptul ca să iasă afară.

    La unison începem... El își deschide încet nasturii de la cămașa neagră, iar eu îmi trag fermoarul lateral al rochiei. Ne privim în ochi, lumea s-a stins; aud doar mișcările mecanice ale deschiderii noastre. Cămașa cade lângă picioarele sale, descoperind un piept sumbru, în a cărui cutie nu mai bate nicio inimă. Rochia mea vaporoasă de vară se desprinde de pe trupul meu și se alătură podelei, mângâindu-mi în trecere gambele. El își duce degetele spre nasturele și fermoarul pantalonilor, ca apoi să-i arunce peste cămașă. Deschid sutienul, eliberându-mi sânii. Amândoi ne scoatem ultimele piese vestimentare, râmânând goi.

    Îi inspir mirosul răcoros ce i se prelinge de pe trup, dezmierdând aerul din jurul meu, aducându-mă lângă el, aproape, față în față, până când pot să îi aud genele cum se apleacă peste irișii de ciocolată și el își închide ochii. Se lasă măsurat, studiat, gol în fața mea fără de jenă.

    Fără să mai stau pe gânduri, îi apuc în palme fața, simțindu-i barba de a doua zi cum parcă crește lent sub atingerea mea. E straniu de moale și îmi gâdilă buricele degetelor. Îmi trec degetul arătător peste buza sa inferioară, iar el tresare, dar nu își deschide ochii, ci așteptă să-mi termin drumul.


    Îmi plimb degetele peste pielea sa. În urma atingerilor mele îi văd firicelele de păr cum se ridică, căutându-mă. Mă aplec spre el și îi sărut buzele, apăsat, ștrengar, fără să îmi iau ochii de la el. Deschide gura, iar eu îmi vâr limba printre dinții săi, căutându-i limba în tangoul suav ce îl descriu prin cavitatea sa bucală. Îi mângâi limba dulce, sugând-o, lipind-o ușor de dinții mei. Îmi petrec limba peste buza lui și o prind pentru o clipă. Geme. Mi-o scot afară, sărutându-l din nou, apoi îmi duc degetele în josul gâtului său, spre claviculă, pe piept. Îi sărut fiecare centimetru și îi urmăresc reacția.

    Îi răvășesc părul de pe piept cu toate cele zece degetele ale mele, gura alunecându-mi tot mai jos, spre centru lui. Doresc să îl devorez, aici, cu totul. Îmi tremură picioarele, degetele. Mi-a fost dor să-i ating formele, dar el nu știe.

    Cu genunchii pe podeaua rece îmi continui drumul, sărutând, sugând, lingând. El geme din nou și, după câteva momente, cade ușor peste mine. Mă întinde peste haine. Se uită în ochii mei și începe să-mi sărute obrajii roșii, ochii, buzele, nasul. Atunci aș fi jurat că încă mă mai iubește.

    Coboară și îmi prinde în mâini sânii, iar cu limba îmi umezește sfârcurile. Îmi îndepărtează picioarele, fixându-se. Acolo, mă umple, mă sfarmă în bucățele. Gem. Uit de tot și facem dragoste de parcă în două ore Pământul se sfârșește.

    Se rotește lumea în jurul meu, iar perdelele de la fereastră se zbat frenetic în câmpul meu vizual. Gemetele au pus stăpânire pe corzile mele vocale, iar trupurile ni se frământă în timp, consumându-ne. Mă copleșește greutatea sa, chipul său ce-mi apare dinaintea ochilor atât de pierdut într-o mare de plăcere.

    Lipiți de podea, terminăm amândoi fără a spune nimic. Zâmbete largi, degete tremurânde măsurând roșeața ce ni s-a întins pe diferite părți ale trupului. Momentul acela pare infinit. Eu și el, pentru ultima oară în viața asta.

    Apoi, cu o oarecare stângăcie, se apleacă după haine, pe care le îmbracă repede. Mă privește iar. Sunt acolo, pe podeaua rece, înghețată. Îmi aruncă un zâmbet sincer și dispare, perdelele acoperindu-i umbrele ce le-a lăsat involuntar să-i scape.

    Rămân lipită de podea, goală, sprijinindu-mi în mâini nebunia ce stă să-mi cucerească lumea. Dincolo de ușă, el nu mai e...și nu va mai fi niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti talentata. Scrie si tu un roman erotic, te pricepi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nume si gfc: Andreea Ilie

    "Dorinta ii strabatu tot corpul, la fel de fierbinte si de intensa ca un fulger. Se rasuci imediat si-o lipi de perete, pasind intre picioarele ei. In semiintuneric, Alec zari curbele domoale care se iveau de sub decolteul rochiei. Ii trase in jos corsajul din dantela pana reusi sa ii cuprinda unul dintre sani in palma. Isi trecu degetul mare peste sfarcul intarit, satisfacut de efectul produs, apoi inclina capul si-l prinse intre dinti.
    Rose icni surprinsa, fiind strabatuta de un fior. El isi dadu seama ca, daca n-ar fi tinut-o lipita de perete cu greutatea trurpului sau, ea ar fi cazut in genunchi. Isi trecu degetele pe sira spinarii ei si se bucura de tremurul pe care i-l provoca. Ea isi strecura dornica degetele pe sub camasa lui, trecandu-le peste muschii sai puternici. Palmele ei erau calde si nespus de catifelate. Dumnezeule, ea chiar il dorea! O simtea din deliciosii fiori care o strabateau. Il dorea la fel de mult cum o dorea si el. Cand barbatul reusi sa-si descheie pantalonii, ea isi cobori mana pentru a-i cuprinde barbatia intre degete, iar el crezu ca avea sa-si verse samanta in mana ei. Se lupta sa se stapaneasca.
    O saruta din nou cu si mai multa pasiune, iar buzele ei se indepartara sub presiunea buzelor lui. Isi infipse dintii in buza ei inferioara, tragand usor de ea. Cand femeia scoase un mic tipat de surpriza, el ii apuca marginea rochiei si o ridica pana la talie. Ea era umeda si fierbinte si fantastic de ademenitoare. Parfumul ei era cel mai puternic elixir. Isi dorea sa se piarda in el pentru tot restul vietii. O mangaie pana cand o simti ca incepe sa tremure, pana cand nu mai putu suporta tortura dulce la care se supunea singur. Ii cuprinse fesele in palme si-o ridica, asa incat ea sa-si poata incolaci picioarele in jurul lui. In momentul in care a patruns-o, socul arzator al uniunii lor ii strabatu simultan pe amandoi."

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nume si Gfc : Alexandra Gheorghiev

    Acum ca il aveam in fata mea pe jumatate dezbracat nimic numai conta. Era doar in boxerii lui “Calvin Klein” si restul abdomenului si al muschilor erau goi. Cu privirea lui vicleana se indrepta usor, usor, catre mine si ma apuca de mijloc tragandu-ma mai aproape de el. Inhalam adanc parfumul lui care mirosea a barbat si a Hugo Boss apoi lasandu-ne in voia pasiunii ne-am intins pe canapeaua care se afla in acea incapere. Eu eram intr-un maiou decoltat si miroseam frumos a vanilie si cafea asa ca el mi-l daduse usor de pe umeri lasandu-l sa cada jos pe podea. Incetul cu incetul, incepu sa ma sarute de la gat in jos iar eu scoteam gemete din cauza placerii care mi-o provoca. In timp ce ma saruta, el imi lua mana si mi-o pusese deasupra boxerilor unde am simtit ceva tare si gros. Am inghitit in sec acea senzatie care mi-o dadea si cu o indrazneala am bagat mana inauntrul boxerilor el, scotand un strigat de placere. Simteam ca eram, intr-o lume fara inhibitii unde sexul era o parte din noi si pe fata lui vicleana I se citea faptul ca avea o gramada de fantezii pe care vroia sa si le indeplineasca. Cu mine. Pentru ca in seara aceea eram “o curva” desi, nu mai fusesem niciodata asa. Era prima oara si ma lasam prada placerii care ne-o ofeream unu altuia. Mangaierile lui imi dadeau fiori in tot corpul si cu o forta incredibila intra in mine adanc.

    RăspundețiȘtergere
  12. L-am ratat, imi pare foarte rau si imi doream aceasta carte.Asta este.
    Succes participantilor! Sunt foarte frumoase descrierile voastre.

    RăspundețiȘtergere