Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

vineri, 24 mai 2013

Recenzie Pe jumatate moarta

Kim Harrison
Coperta cartonata
23 lei
252 pagini
LINK DE CUMPARARE

Descriere


O lume misterioasa, un caracter feminin puternic, umor, suspans si un strop de romance.
Ma numesc Madison Avery si trebuie sa va spun ca acolo se afla mai mult decat puteti vedea, auzi sau atinge. Stiu, pentru ca eu ma aflu acolo. Si vad. Aud. Ating. Traiesc.
Balul de absolvire al lui Madison a fost mortal - la propriu. Din cine stie ce motiv, ea a fost tinta unui spintecator al intunericului - da, genul acela de spintecator - decis sa scape de ea, cu trup si suflet. Dar, inainte ca spintecatorul sa-si incheie treaba, Madison a reusit sa-i ia amuleta ciudata si stralucitoare si sa scape.
Acum, e captiva pe Pamant - moarta, dar nu disparuta. Cumva, amuleta ii ofera iluzia unui corp, permitandu-i sa traiasca la limita dintre viata si moarte, undeva intre acum si ceea ce urmeaza. Nu stie de ce, spintecatorul intunericului e pe urmele ei, dar ea n-are de gand sa stea cu mainile in san si sa lase soarta sa-si urmeze cursul.
Cu putina ingeniozitate si cu ajutorul unui spintecator al luminii (unul dintre tipii buni! Poate...), dar si al baiatului de care e  indragostita, precum si al (o, da!) ingerului ei pazitor, Madison e gata sa-si ia destinul in propriile maini o data pentru totdeauna, inainte ca acesta sa o controleze pe ea.
Asta daca ea crede in asemenea lucruri.


Parerea mea
Inainte sa o citesc stiu ca eram destul de entuziasmata in privinta ei. Acum imi place dar nu m-a dat pe spate. Nu intelegeti gresit: este o carte buna, cu elemente de fantasy si cu o poveste interesanta. Madison se lupta intre a trai moarta si a muri complet. Faptul ca a furat o amuleta foarte puternica este singurul lucru ce o mai tine in viata in alt corp, dar acest lucru este amenintat deoarece proprietarul de drept al amuletei o vrea inapoi. Dorinta lui Madison de a avea normalitate este dar cu ce scop daca restul lumii nu va mai fi niciodata la fel. In lupta ei, Madison descopera secrete vechi, puteri noi si cel mai important descopera motivul pentru care trebuia omorata de la bun inceput. Nu pentru ca avea sa faca ceva rau si pentru ca urma sa ocupe locul spintecatorului ei. Ajutata de Barnabas, Grace si cei care nu i-au fost de la iinceput buni prieteni dar pe parcurs au devenit, Madison va invata sa traiasca cu noua slujba si sa se descurce cu viata ei, sau mai bine zis cu semi-viata ei.Din aceasta carte pot spune ca am invatat sa apreciez mai mult viata si cat de importante sunt lucrurile marunte pe care le realizam zi de zi. Faptul ca iesim cu prietenii sau familia in parc, ca ne putem bucura de razele soarelui, de galagia si atmosfera unui parc de distractii etc.

1 comentarii:

  1. e bine daca ai reusit sa inveti ceva din ea, dar mie tot nu imi inspira curajul de a o citi:)

    RăspundețiȘtergere