Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 19 mai 2013

Recenzie Orasul Oaselor

Cassandra Clare
Cartonata cu supra-coperta
Carte castigata
24 lei
480 de pagini
LINK DE CUMPARARE





Descriere

„Clary Fray, o fata de cincisprezece ani, are darul Vederii… un dar pe care ceilalti oameni nu-l au. Ea vede vampiri, varcolaci, zane, demoni si alte creaturi care populeaza Lumea din Umbra.
In Orasul Oaselor, cartea intai din seria Instrumente mortale, mama lui Clary, Jocelyn, dispare si ea insasi e atacata de un demon - un ravener inspaimantator. Astfel, tanara ajunge sa-i cunoasca pe vanatorii de umbre, razboinici a caror misiune este sa-i apere pe oameni de demoni si sa-i controleze pe vampiri si varcolaci.“
Un roman urban fantasy pentru tineri de toate varstele cu, o actiune plina de suspans, ritm alert, imaginatie si originalitate!

Parerea mea 
Doamne, deci am citit cartea pe nerasuflate. Nu pot sa cred cat de geniala este. Cassandra Clare este cu adevarat originala si inventiva, imbinand la fel de bine si stilul de a scrie care te face sa vrei sa citesti carte iar si iar ca si cand ar fi prima data. Singurul lucru care m-a facut sa vreau sa plang in aceasta carte a fost atunci cand am aflat ce legatura exista intre  Jace si Clary.
Actiunea te tine cu sufletul la gura, personajele sunt originale si superbe, replicile savuroase te dau pe spate si te fac sa plangi si sa razi. Cititi cartea cu totii inainte de a vedea filmul si dupa ce l-ati vazut recititi-o. E imposibil sa nu va placa. Toata lumea o iubeste, chiar si Minnie Mouse=))
Poveste nu cred ca mai trebuie sa v-o spun pentru ca aceasta carte e asa de discutata incat e musai sa o stii. Ce imi place la aceasta carte este faptul ca desi au multe fiinte supranaturale, nu e nimic obositor sau fiinte prea absurde. Are gramul acela de magie, exact cat e necesar.
Citate:





4 comentarii:

  1. Vreau neapărat să citesc cartea înainte să apară filmul.Trebuie să pun mâna pe ea =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant deși eu nu vreau să citesc seria asta , am atât de multe cărți favorite și pe care doresc să pun lăbuțele ..dar recenzia ta e drăguță

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu vreau sa citesc aceasta carte ca am citit la recenzii incat o stiu pe dinafara:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Seria merita :) Cel puin mie mi-a placut foarte mult (cele patru carti, din cauza ca a cincea nu a aparut la noi si n-am de gand sa o citesc in engleza). Conceptul de vanatori de umbre si faptul ca are legatura cu Dispozitive infernale ofera cartii un plus si nu ai cum sa nu o indragesti. Cel mai mult la seria asta mi-a placut de Magnus. Ce-i drept nu apare prea mult, dar si cand o face ii eclipseaza pe toti:))

    RăspundețiȘtergere