Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

joi, 23 mai 2013

Recenzie Nopti de sucub

Richelle Mead
Coperta cartonata
383 pagini
Carte obtinuta prin schimb
26 lei
Link de cumparare





Descriere:

Dragostea e un lucru dureros si nimeni nu stie asta mai bine decat Georgina Kincaid.

Daca numai il saruta pe Seth Mortensen, scriitorul timid, sexy si incredibil de talentat cu care are o relatie, ii absoarbe energia. Georgina e sucub, un demon care isi ia forta din placerea barbatilor.

E adevarat, capacitatea de a-si schimba aspectul si avantajul nemuririi sunt grozave, si da, Georgina e cea care a ales sa intre in randurile slujitorilor iadului cu multe secole in urma. Dar nu pare deloc cinstit ca o demonita al carei scop in viata este seductia sa nu se poata bucura de pasiune alaturi de singurul muritor care o cunoaste si o accepta asa cum este...



Parerea mea :
Doamne, nu pot sa cred ca am uitat sa fac recenzie acestei carti. Se vede ca am avut multe pe cap!!! Cartea e  foarte reusita si cred ca, cu fiecare carte citita, seria aceasta se apropie din ce in ce mai mult de sufletelul   meu, avand mari sanse la premiul pentru cea mai buna si mai draga serie a mea ;) In aceasta poveste,            Georgina a ales sa ramana cu fermecatorul scriitor Seth cu care traieste o poveste de dragoste foarte             frumoasa, care se bazaeaza numai pe sentimente caci daca se va culca cu el ii va lua din anii de viata. Seth     este exact ce isi poate dori o fata. Destept, baiat bun si iubitor in exterior dar in interior este mult mai profund mai sexy si mai si mai decat lasa sa se vada. El e cel care o duce acasa dupa ce o ridica de prin vreun club    aproape lesinata de la bautura, cel care doarme cu ea in brate cand ii e teama sa doarma singura si cel care o sprijina si o intelege si o iarta atunci cand calca stramb, spre surpinderea Georginei. O carte care arata cum   ca dragostea poate sta si fara contact fizic atata timp cat e intretinuta de sentimente puternice si reale.             


Citate




1 comentarii:

  1. Gresit poate doar in filme sau in carti poate rezista dragostea fara contact sexual:-) :-) ai sa te convingi tu la timpul tau. Nu imi plac cartile cu demoni..

    RăspundețiȘtergere