Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

marți, 28 mai 2013

Recenzie Destine la limita

Katie McGarry
Coperta brosata
Volum primit de la editura EPICA spre recenzie ( Multumesc)
Daca o cumparati acum aveti reducere 30% pe Elefant CLICK AICI 27 lei
432 pagini

Descriere:
Cartea Destine la limita apare la editura Epica si a fost nominalizata la categoria cea mai buna carte pentru Young Adult si New Adult a anului 2012, pe Goodreads.
Destine la limita este o lectura perfecta pentru fanii cartilor Chimie perfecta de Simone Elkeles, E usor sa te iubesc, Tammara Webber sau Fericirea incepe azi, Jamie McGuire.
Nimeni nu stie ce s-a intamplat in seara in care Echo Emerson s-a transformat, dintr-o fata populara, cu un iubit sportiv, ravnit de multe dintre colegele ei, in barfita paria cu cicatrice „monstruoase“ pe brate. Nici macar Echo nu-si poate aminti intregul adevar despre seara aceea oribila. Tot ceea ce stie este ca vrea ca totul sa revina la normal.
Dar cand Noah Hutchins, singuraticul teribil de sexy, imbracat cu geaca lui neagra din piele, obisnuit sa se foloseasca de fete, patrunde exploziv in viata ei, cu o atitudine de dur, insa si cu o surprinzatoare capacitate de intelegere, lumea lui Echo se schimba intr-un fel pe care ea nu si l-ar fi putut inchipui vreodata. Normal ar fi ca ei doi sa nu aiba nimic in comun. Iar cu secretele apasatoare ale fiecaruia, sa fie impreuna pare, in mare masura, imposibil.
Numai ca, la rascrucea destinelor lor, normalitatea capata alte valente, si nebuneasca atractie dintre ei refuza sa dispara. Iar Echo se vede nevoita sa se intrebe pana unde ar putea forta limitele, si cat ar fi dispusa sa riste pentru singurul baiat capabil s-o invete cum sa iubeasca din nou.


Parerea mea :
Nu degeaba este aceasta carte pe primul loc in clasamentul de pe Elefant si in multe topuri cu adevarat importante.Nu credeam ca o carte pentru adolescenti ma va face sa rad si sa plang in acelasi timp, sa traiesc emotii pe care nu credeam ca le voi gasi prea curand la o carte. Noah este un baiat care se drogheaza si in aparente nu stie sa se poarte cu fetele, avand doar relatii de o noapte. Echo este o ex- miss popularitate. Cu toti prietenii ei din echipa de fotbal si prietenele de la majorete, aceasta duce o viata normala, poate putin cam prea cliseica pana cand mama ei bolnava mental o ataca. Echo e nevoita sa traiasca fara mama ei, cu un tata care nu o iubeste si o mama vitrega exact cum intalnesti doar in povestile Albei ca zapada. Pe langa toate astea, urmele accidentului din acea noapte o vor bantui toata viata caci i-au ramas niste cicatrice pe brate si o rana deschisa pe inima. Suferinta ei din acea seara si  faptul ca se simte din ce in ce mai abandonata de toata lumea o impiedica sa se mai integreze acum in societate si sa mai aiba vreo relatie bazata pe incredere cu cineva. Doamna Collins, terapeuta ei este cea care incepe sa ii puna din nou in functie aripile obosite dupa o lupta lunga si ii ofera un job de unde poate castiga bani pentru visul ei. Intalnirea cu Noah se prezinta la inceput o simpla schimbare de replici acide dar tot doamna Collins e cea care, in mod involuntar, ii apropie, punand-o pe Echo sa il mediteze. 
Relatia lor se dezvolta si devine una matura in care fiecare incearca sa faca tot posibilul ca sa il ajute pe celalalt sa scape de umbrele unei vieti trecute dureroase si sa priveasca inainte la un viitor cat mai  luminos si promitator, nelipsind bineinteles si micile giugulei care dau fluturi in stomac si tachinarile unui cuplu de porumbei. O poveste captivanta despre cum sa te ridici si sa iei totul de la capat, despre cat de important e sa gasesti sufletul-pereche si sa incepi sa ai  din nou incredere in cei din jur chiar si atunci cand, pentru moment, prevezi doar nori cenusii.

Daca vreti sa citit primul capitol al cartii click aici . NU UITATI SA V-O CUMPARATI CACI VA GARANTEZ EU CA VA VETI INDRAGOSTI IREMEDIABIL DE NOAH SI ECHO. MULTUMIM EPICA MULT PENTRU CARTEA PE CARE ATI ADUS-O IN LIBRARIILE DIN ROMANIA.

Citate:






11 comentarii:

  1. O vreau si eu, nu-i corect! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place recenzia. Eu am citit cartea in engleza dar acum ma asteapta in raft si cea in romana :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa recenzia!Am auzit de carte dar nu credeam ca voi dori vreodata sa o citesc!Acum chiar vreau sa o citesc si o voi cumpara cat de curand posibil!

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea sa am timp sa citesc si cartea asta. Imi place recenzia ta. Ma face sa vreau sa o iau si eu. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. De cand vreau sa pun mana pe ea..vai Doamne , dar akum dupa ce am citit recenzia vreau si mai mult cred ca ma duc (acum) sa o iau :)) felicitari pt recenzie:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Norocoasa de tine! Eu nu stiu cand voi reusii sa o citesc.Bine scrisa recenzia :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai scris foarte frumos recenzia...ma obliga sa cumpar cartea:*:))

    RăspundețiȘtergere
  8. wow wow deci oficial este o carte superba...o vreau si eu :((

    RăspundețiȘtergere
  9. offfff vreu si eu cartea....foarte frumoasa recenzia

    RăspundețiȘtergere
  10. Una dintre cele mai frumoase carti citite de mine anul acesta. In niciun caz nu trebuie ratata.

    RăspundețiȘtergere
  11. o carte superba care mi-a adus si mie o multime de sentimente de la ras si pana la plans, toate s-au inlantuit perfect atunci cand am citit-o. :)

    am scris si eu astazi recenzie pentru aceasta carte, daca vrei sa citesti. :)
    http://cherryqueendee.blogspot.com/2014/02/cartea-saptamanii-destine-la-limita.html
    te pup!

    RăspundețiȘtergere