Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Recenzie Working it out

Nicola May                                                                        
Paperback
2011
13 euro
Carte primita de la autoare
325 pagini



Rezumat editura

Ruby Matthews has a plan. Twelve jobs in twelve months, until she finds the one of her dreams...

After an unexpected redundancy, Ruby begins to question her priorities. Inspired by a quote from Kahlil Gibran about loving your work, she launches her mission to find the ideal job.

Her year of gainful (and sometimes painful!) employment includes nannying for clients in the South of France; dealing with embarrassing ailments in a Harley Street Clinic; waiting tables in a buzzy Soho cafe; and meeting the celebs of years gone by in a home for retired actors. And even though love is no longer top of her list, relationships just seem to start happening along the way - which sees her handing out some P45s of her own!

But will any of the jobs, or men she meets, see her dreams come true? Or will Ruby just end up back where she started?


                                                                                                                             Opinie personala
Cartea aceasta mi-a placut mai mult ca idee decat ca stil de a scrie. Dupa cum spune si povestea, Ruby isi propune sa aiba intr-un an 12 joburi si la sfarsit sa il aleaga pe cel mai potrivit(cam norocoasa sa le poata schimba asa usor, nu>?). Ea trece de la un job mai trasnit ca altul si intalneste diferiti oameni pe care ajunge sa ii iubeasca pentru felul lor de a fi. Cand este asistenta se imprieteneste cu un batran foarte simpatic, care tinea mult la ea, dar era bolnav si moare inainte de a petrece prea mult timp impreuna. Dupa o vreme Ruby descopera ca batranul Luca ii lasase in dar o superba casa spatioasa si eleganta. (Cam norocoasa again). 

Autor
Nicola May lives in Ascot in Berkshire. Her hobbies include watching films that involve a lot of swooning, crabbing in South Devon, eating flapjacks and enjoying a flutter on the horses. Inspired by her favourite authors Milly Johnson and Carole Matthews, Nicola is looking forward to sharing her charming, heartfelt and funny books with you. 


LINK DE CUMPARARE

15 comentarii:

  1. E un subiect foarte drăguț pentru o carte! ^_^
    Mi-ar plăcea și mie să o citesc, pare amuzantă și în același timp cred că ai ce învăța din ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. are un subiect interesant, e genul de carte pe care as citi-o intr-o zi calduroasa de vara! pisicuta e draguta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci sper ca mi se permite sa ma leg intai de poza atasata..nu ma pot abtine :)) da stiu ..carea ..dar promit sa spun dupa despre ea ..dar eu acum nu imi pot luaochiide la autoarea cartii care are un pisic sau pisicuta adorabila, iubibila..adica serios acum uitati-va si voi ce nasuc si urechiuse are ..seamana cu un fost motan al meu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am avut un motanel asemanator! e de-a dreptul adorabila pisicuta!

      Ștergere
    2. Cu siguranță pisica din imagine contribuie și ea la creșterea vânzărilor și a popularității cărții, înduioșând cititoarele. :)

      Ștergere
  4. coperta cartii este de-a dreptul adorabila, plus subiectul , felicitari pentrurabdarea pe care o ai cand citesti carti in limbi straine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar ce rabdareeeeee! eu una n-am rabdare sa citescin alta limba! am avut tentative prin franceza sin engleza dar trebuie sa ma opresc sa mai caut cate un cuvant si ma enervez

      Ștergere
    2. Să știți că lecturile în engleză nu sunt atât de înspăimântătoare cum par. Cărțile clasice într-adevăr îți mănâncă sufletul, eu n-am reușit să duc niciuna la capăt. Cele contemporane, în schimb, sunt destul de accesibile. Firește că apar destule cuvinte necunoscute, dar în general poți să sari peste ele sau să le deduci din context, nu trebuie să stai cu dicționarul în mână și să cauți tot. :)

      Ștergere
  5. Dragut subiect, felicitari pentru cartea pe care ai primit-o.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place coperta e atractiva! dar de ce nu i-ai dat 5 stelute?mie mi se pare draguta cred ca ar fi meritat. care ii sunt minusurile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil i-a lipsit acel ceva.
      Coperta sincer nu prea-mi place.Mai mult imi place continutul.

      Ștergere
  7. Vad ca ti-a placut cartea!! 4 stelute. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Original.Pare o lectură relaxantă și plăcută .

    RăspundețiȘtergere