Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

joi, 17 ianuarie 2013

Despre mine, despre tine #12

Ce ati face daca ar trebui sa alegeti intre a va sterge toate amintirile vechi din minte si sa va puteti crea doar unele noi, sau a va pastra vechile amintiri si a fi incapabili de a va mai crea altele noi. Ganditi-va bine, sunt foarte curioasa;)

15 comentarii:

 1. eeeeeeeeeee e cam greu de ales, daca mi-as cunoaste viitorul as alege sa imi sterg amintirile de acum si sa le pastrez pe cele din viitor cand probabil vor fi frumoase cu un copil cu primii pasi pe care ii face si imi zice mama!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. foarte frumos,imi palce si mie ce visezi si imi place ca doresti sa fi mama,sa-ti iubesti copilul.Si eu abia astept sa imi intmeiez o familie si sa am multi copii.

   Ștergere
 2. daca in viitor sa sti ca am parte de lucruri rele si de multe despartiri mai bine mi le-as pastra pe cele din copilarie si de cele pana in prezent amintiri legate si de prima mea iubire singura si actuala si unica:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. intr-un fel ar fi bine sa-ti sti viitorul,deoarece ai putea sa ti-l schimbi dar asta nu este posibil.

   Ștergere
 3. nu ma asteptam sa pui o asemenea intrebare! am simt de parca as completa un oracol :)) si nu stiu nici ce sa mai raspund!de data asta m-ai incurcat

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu,sincer as decide sa pastrez amintirile vechi si cele din prezent,nu vreau sa-mi descopar viitorul.Consider ca nu este corect sa stii ce se va intampla cel mai bine e sa parcurgi totul pas cu pas.

  RăspundețiȘtergere
 5. Si da chiar ca ar fi un oracol...subiectul asta a fost unul destul de...cum sa zic,foarte subtil.

  RăspundețiȘtergere
 6. Deși e o propunere foarte tentantă, cred că aș rămâne la amintirile vechi. Fără acestea nu aș mai fi eu.

  RăspundețiȘtergere
 7. As ramane clar la amintirile vechi.Nu e grea intrebarea pentru mine.

  RăspundețiȘtergere
 8. Răspunsuri
  1. am 16 ani si cred ca as alege a doua varianta. intrebarea chiar este dintr-un oracol mai vechi de-al meu pe cand eram in a 8-a si completam astfel de caiete

   Ștergere
 9. La ce-mi trebuie cele noi create cand le am deja pe cele vechi.Apropo cati ani ai?

  RăspundețiȘtergere
 10. daca as uita trecutul as uita o parte din mine

  RăspundețiȘtergere
 11. adica de ce sa repet greselile pe care le-am mai facut sau sa uit persoane care mi-au facut rau si sa le las sa-mi faca din nou

  RăspundețiȘtergere