Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 16 ianuarie 2013

In my mailbox #36

Am strans cateva achizitii de joi si pana azi si trebuie sa mai imi vina si abia astept sa vi-le arat. Care va intereseaza cel mai tarE?
Insurgent am castigat-o de pe d3spre carti si maximum ride in urma bradutului de carti.
 Kiss date love hate am primit-o de la Luisa. Thank you so much si Secretul de la editura Adevar divin pt recenzie. multumesc frumos
Coraline am luat-o pentru Mihai si Dorian Grey am primit-o spre recenzie de la Libris. Multumesc mult. Voi ati citit ceva de sus? Ce ati mai cumparat/ primit/ castigat?

15 comentarii:

  1. in privinta la insurgent divergent nu ma exprim fiindca nu sunt carti intocmai pe gustul meu! sau cel putin nu le-am citit ca sa imi pot da cu parerea mai bine zis!
    cartea roz kiss date love hate e superbaaaa imi place mult coperta de abea astept sa vad ce ne spui despre ea, o recenzie! dacaapare in limba romana vreodata o iau cred ca numai pentru coperta aia draguta cu acei omuleti:))
    Secretul ma intereseaza foarte mult! de fiecaredara cand ajung pe la supermarket si o vad la standul de carti imi face cu ochiul! are o coperta misterioasa si chiar vreau sa te rog cand ai timp sa o citesti sa ne faci o recenzie sa stiu daca o cumpar si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. In privinta cartii Coraline super! bv! sper sa ii placa lui Mihai! sa ii arati si filmul de animatie care este foarte frumos! eu intr-o dupa amiaza de vara, stateam in casa la racoare si aveam chef sa ma uit la ceva sa ma relaxez, si pe mine de obicei animatiile ma amuza am ales intamplator filmul coraline! mie mi-a palcut mult filmul:)) ar trebui sa i-l dai sa se uite!
    Portretul lui Dorian Grey cred ca e un roman foarte bun tinand cont ca Oscar Wild are un stil de a scrie frumos! Ei uite un motiv pentru care intr-o zi mi-as faceblog sa primesc si eu carti pentru a le afcerecenzii:)) cenoroc ai! sa postezi si recenzia de la portretul lui dorian grey chiar ma intereseaza, fiindca am fost tentata sa o cumpar de pe libris la un momentdat! insa nu stiu sigur despre ce este vorba!

    RăspundețiȘtergere
  3. In concluzie nu pot sa iti urez decat o lectura placuta atunci cand iti finalizezi mediile scolare si publicarea unor recenzii cat mai frumoase cand ai timpul si dispozitia necesara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, câte cărți! Arată superb, felicitări! Nu am citit nimic din ce ai primit, însă aștept să-mi vină și mie Insurgent. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru castigarea concursurilor,imi plac bineinteles insurgent si maximum ride.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te felicit pentru achizitionarea "Kiss date love hate",stiu ca ai pus o postare odata cu coperta acesteia ma bucur ca acum ai cartea,te astept cu o recenzie,felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai tare ma intereseaza primele doua,dar si ultimele doua corlanie arata bine coperta acel efect :)...si dorian grey e tare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie insurgent mi se pare cea mai tare. Probabil doar pt ca imi doresc aceasta carte

    RăspundețiȘtergere
  9. din pacate nu am citit nici o carte din acestea

    RăspundețiȘtergere
  10. lectura placuta ! sunt curioasa care este parerea ta despre insurgent

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow!!!Cate carti ai primit in doar cateva zile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Lectura placuta!!Sa faci cat mai multe recenzii!!

    RăspundețiȘtergere
  13. La "Kiss Date Love Hate",ai pus odata coperta zilei nu?

    RăspundețiȘtergere