Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 13 ianuarie 2013

Despre mine, despre tine :))) #10

Astazi, desi e un subiect cam sumbru sunt foarte curioasa sa va aud parerile. Daca ai mai avea o singura zi de trai, ce ai face?


21 comentarii:

  1. In primul rand m-as impaca, cu toti cu, care sunt certata(nu sunt multi cred ca unul sau doi:)) fiindca de obicei nu imi place sa ma cert), probabil ca le-as trimite o scrisoare daca nu mi-ar raspunde la telefon si la usa! se zice ca nu e bine sa mori certat cu cineva fiindca persoana te va bantui:) si cum eu vreau sa imi duc somnul de veghe in liniste nu sa-i bantui pe altii mi-ar placea sa stiu ca nu sunt certata cu nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  2. In al 2 lea rand, pentru ca nu am copii deocmadata, mi-as lasa un testament olograf in care as preciza ca toate lucrurile mele sa fie donate copiilor de la orfelinat sau oamenilor sarmani! toate cu exceptia cartilor! cartile sa fie oferite numai unei persoane pe care mama/tata iubitul cineva care ma cunoaste foarte bine, sa i le ofere cuiva care pretuieste mult cartile ca si mine, sa gaseasca practic aceasta persoana! printre nominalizati ai fi si tu, te-as scrie in testament fiindca si tu iubesti cartile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai ce dragut nu ma asteptam. ma bucur ca ma consideri o persoana apropiata:*

      Ștergere
    2. cu placere! pai eu apreciez oamenii care citesc! si tu te numeri printre ei

      Ștergere
  3. In al 3 lea rand le-as da un mesaj frumos tuturor celor care ma cunosc fara sa le explic motivul! si nu in ultimul rand as lasa scris ca la inmormantarea mea sa nu participe decat cei care chiar vin sa verse cateva lacrimi sincere, fiindca de oameni perversi sunt satula pana peste cap! se zice ca daca mortul e condus de cat mai putina lume, si fara prea mult fast va fi mai bine pentru el in cealalta lume!:D cred ca as face toate aceste lucruri intr-un ritm alert si la final cand ceasul va arata 23:59 m-as inconjura de flori proaspete:)) doamneeee dar asta e un subiect de roman raspunsul la intrebarea enuntata de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si ce daca fosrte bine ca ai facut roman eu nu ma supar. ador comentariile mari si multe=))

      Ștergere
  4. o singura zi..wah nici nu vreau sa ma gandesc , mie una mi-e tare frica de moarte

    RăspundețiȘtergere
  5. daca as mai avea o zi as prefera sa nu stiu asta, as prefera sa fie o zi simpla cat se poate de normala

    RăspundețiȘtergere
  6. as fi murit inainte de termen de-as sti ca mai am o zi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. saraca de tine:)) m-ai facut sa rad! tu mori de frica mortii cum s-ar spune! oricum cred ca e cumplit sa iti astepti moartea! mai ales pentru cei care sufera de boli incurabile si fiecare ceas e un preludiu al suferintei si o prelungire a dureri si a asteptarii!

      Ștergere
  7. Nu. Eu mi-as dori sa stiu. Probabil m-as panica initial. Apoi m-as enerva si as incepe sa distrug toate chestiile din jurul meu, asa cum face Eba in videoclipul Mi s-a pus pata pe tine :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Apoi m-as imbata. Si m-as imbraca cu cele mai misto haine ale mele. Eventual cu rochia aia neagra super frumaosa ;;) Si as iesi pe afara, de nebuna. Si as vorbi cu toti oamenii pe care ii intalnesc :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si apoi as suna pe toti care ma enerveaza sau nu, si le-as spune tot ce cred eu despre ei. :) Despre toata lumea. Fie ca e de bine, fie ca e de rau :) Si mi-as astepta moartea cu o sticla de vodka in brate. Prea multe filme si carti, cred :)) Dar cred ca asta as face :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu ce as face.Probabil as petrece cat mai mult timp cu familia mea. <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Tu ce ai face?E o intrebare interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  12. eu cred ca as plange o ora pentru ca sunt atat de multe lucruri pe care nu le-am facut inca, atatea filme nevazute, carti necitite si m-as speria pentru ca nimeni nu stie sum e acolo. nu as vrea sa sufere persoanele dragi mie in lipsa mea. este foarte greu sa sti cand iti vine sfarsitul. intr-un fel mai bine ca nu putem prevedea acest lucru. parca e mai bine sa ne ia pe nepusa masa. asa si dupa as incerca sa mai fac tot ce se poate face as petrece timpul cu fratele meu si bunicii si mai ales parinti, m-as impaca cu toti oamenii si as face o nebunie, un tatuaj sau mi-as indeplini visul: sa sar cu parasuta pentru ca stiu ca tot o sa mor asa ca nu mai mi-ar fi frica

    RăspundețiȘtergere
  13. Interesanta intrebare...eu sincer as avea mai 2 variante:
    1.Sa-mi petrec ultima zi cu prieteni si familia cu glume de tot felul :)) si sa ne reamintim de intamplari care ne-au marcat viata,iar la sfarsit sa stam in fata tv si sa ne uitam la pro tv...daca va mai exista :)

    RăspundețiȘtergere
  14. 2.Mi-as petrece timpul cu fiinta iubita,adica cu iubita mea,unul in bratele celuilalt...facand ultima partida de amor cu atata pasiune de ar speria si sfarsitul lumii :))...stiu ca suna cam creepy,dar eu imi iubesc iubita si as petrece ultimele clipe cu ea iubind-o atat de mult,deoarece ea ma face sa ma simt cel mai norocos baiat din lume...avand-o pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Iti dau un sfat prietenesc nu te gandi la sfarsit... nu are rost,traieste-ti viata cat mai bine si frumos posibil poti.;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Da cred ca e o intrebare super interesanta si foarte greu de raspuns la ea.

    RăspundețiȘtergere