Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Cartea saptamanii #2

Castigatoarea de data trecuta este DIVERGENTTTTTTTT UHUHUHUHUHUHUHUHU
Azi vreau sa va prezint alte trei si voi sa imi spuneti alegerea
Prima este Ingerul mecanic de la LEDA

Tessa Gray, o adolescenta de saisprezece ani, traverseaza oceanul pentru a-si gasi fratele. Destinatia ei este Anglia, in plina epoca victoriana, dar ceva terifiant o asteapta in Lumea de Jos a Londrei, unde vampiri, vrajitori si alte creaturi supranaturale bantuie strazile iluminate cu gaz.
Numai vanatorii de umbre, razboinici hotarati sa scape lumea de demoni, mentin cat de cat ordinea in acest haos. Rapita de misterioasele Surori Intunecate, membre ale unei organizatii secrete numite clubul Pandemonium, Tessa afla curand ca ea insasi face parte din Lumea de Jos si ca este posesoarea unui talent rar: puterea de a se transforma, dupa propria-i vointa, intr-o alta persoana. Insa Magistrul, o figura misterioasa care conduce clubul, nu se va da in laturi de la nimic pentru a face ca puterea Tessei sa-i apartina.
Fara prieteni si haituita, Tessa se refugiaza la vanatorii de umbre de la Institutul din Londra, care jura sa-i gaseasca fratele daca ea isi va folosi puterea pentru a-i ajuta. Tessa descopera ca e fascinata, in aceeasi masura, de doi prieteni buni: James, a carui frumusete fragila ascunde un secret mortal, si Will, cel cu ochi albastri, ale carui stari de spirit schimbatoare, alaturi de o ironie caustica ii tin pe toti la distanta... pe toti in afara de Tessa. Pe masura ce cautarea lor ii atrage tot mai adanc in inima unei urzeli oculte care ameninta sa-i distruga pe vanatorii de umbre, Tessa isi da seama ca ar putea fi nevoita sa aleaga intre a-si salva fratele si a-si ajuta noii prieteni sa salveze lumea… si ca dragostea poate fi cearey mai periculoasa magie.
A doua este cinzeci de umbre ale lui grey de la editura T

Romantic, amuzant si incarcat de erotism, acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina.
Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata, Ana este socata sa constate ca, pentru prima data in viata, este atrasa puternic de cineva. Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, iar ea nu face decat sa-l doreasca si mai tare.  Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia, incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura, Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti.
Va putea oare Ana sa accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Si daca da, va mai putea oare iubi ceea ce descopera?
Si a treia Rosu de rubin de la Litera



O calatorie in timp este anuntata de obicei cu cateva minute, ore sau chiar zile inainte, prin senzatii de ameteala ce afecteaza capul, stomacul si/sau picioarele. Primul salt in timp - numit si saltul de initiere - are loc intre al saisprezecelea si al saptesprezecelea an de viata al purtatorilor genei. (Extras din Cronicile gardienilor, vol. II, Reguli general valabile)
Uneori poate fi o adevarata povara sa traiesti intr-o familie cu atat de multe secrete. Cel putin asa gandeste Gwendolyn, o adolescenta de saisprezece ani, pana in ziua in care se trezeste brusc in Londra secolului trecut. Atunci isi da seama ca s-ar putea ca ea insasi sa fie cel mai mare secret al familiei sale, caci a mostenit capacitatea de a calatori in timp. Ceea ce nu realizeaza ea este faptul ca n-ar trebui sa-ti permiti sa te indragostesti cand te afli prins intre doua epoci... caci asta poate complica lucrurile si mai tare. Mai ales ca nici in trecut lucrurile nu mai sunt cum erau odata...
Culorile dragostei este o trilogie palpitanta, amuzanta si plina de romantism. Urmariti aventurile tinerei Gwendolyn in volumul al doilea, Albastru de safir.
Roman publicat in 19 tari.

Deci pe care o alegeti?

20 comentarii:

  1. Clar Ingerul Mecanic!! Iubesc seria asta:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate cele 3 carti sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru recenziile pe care le-ai facut la toate trei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea mai buna este ingerul mecanic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, ce repede a trecut o săptămână! Mă bucur că a câștigat Divergent. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar totusi aleg Christian Grey Cincizeci de umbre

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vrut sa`mi fac comanda saptamana asta dar m-am enervat mai rau deoarece stocul era epuizat:|

    RăspundețiȘtergere
  8. Cincizeci de umbre intunecate sau Rosu de rubin!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru recenziile realizate celor 3 carti!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai eu n-am citit niciuna din cele de mai sus :-s Mda, shame on me :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Am Culorile dragostei in format e-book, dar nu m-am apucat inca de ele, sper sa o fac cat de curand :) Si despre Fifty Shades am auzit o gramada, peste tot recenzii bune :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Alegerea mea de data asta este Ingerul mecanic, pentru ca mi se pare foarte interesanta, si toata lumea spune ca-i bestiala :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca toate sunt interesante,dar n-am citit niciuna din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am auzit numai lucruri bune despre aceasta serie.

    RăspundețiȘtergere