Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 4 noiembrie 2012

Sorry

Din pacate nu voi face astazi un concurs fulger pentru ca se pare ca multi nu au citit tot postul in care specificam foarte clar ca toti cei care imi raspund la toate intrebarile sunt luati in considerare si nu au raspuns decat 3 sau 4, dar ramae valabila oferta mea. Cel mai activ cititor din acest weekend va fi rasplatit

17 comentarii:

  1. ce pacat!speram ca vor fi mai multi care vor!poate unii nu sunt acasa pt ca este weekend

    RăspundețiȘtergere
  2. dar sa nu ne intristam pt ca mai sunt concursuri!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am postat nimic, fiindca nu particip la concursuri cu e-bookuri, nu am ce sa fac cu ele, si nu are rost.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oamenii raspund pe fuga si nu citesc cu atentie intrebarea, de aceea multi pica la testarile nationale, la examenul maturitatii-bacul, la examenele facultatii iar mai apoi la interviurile de la angajare. Intotdeauna un raspuns corect trebuie formulat cu jumatate din intrebare. Atentie sporita! asa va verificati capacitatea de concentrare cand sunteti intr-un examen. Luati concursurile la care participati drept examene la care sa raspundeti corect si complet. Multi citesc la un examen, de exemplu prezentati romanul Ion de Liviu Rebreanu, si se apuca sa scrie tot comentariul pe care l-au ,,tocit", si se trezesc cu note mici, iar acolo sunt niste cerinte cu liniuta care trebuiesc puncatte si atat. Cea mai buna virtute a omului este rabdarea. Din pacate nu multi o detinem, iar din categoria asta fac parte si eu....si incerc sa ma schimb. asa ca nu faceti ceface popa, faceti doar ce zice popa:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ciudat ca ai adus vorba tocmai acum de Ion, avand in vedere ca acum am aceasta carte in mana pe care trebuie sa o citesc pana maine =))) asa e ai dreptate

      Ștergere
    2. Lectura placuta. Ion este un roman usor de citit! este un roman realist si obiectiv, reperezentativ pentru tipologia taranului roman. Mie mi-a placut! Iar exemplul l-am dat asa pur si simplu la intamplare:))

      Ștergere
    3. Mmm daca tot il laudati asa.,.poate o sa-l citesc si eu,caci parinti tot ma bat la cap sa mai citesc si de autori romani:)

      Ștergere
    4. Inseamna ca esti micuta, fiindca odata intrata in liceu, undeva prin cls a 10-a cred, il studiezi!of...ce batrana ma simt....eu deja termin facultatea anul acesta:)

      Ștergere
    5. si un sfat din partea mea: citeste carti ale autorilor straini si ale celor romani deopotriva, in acest fel vei putea realiza diferentele dintre culturi, traditii, obiceiuri si ceea ce ne reprezinta pe noi ca popor. Citeste romanele clasice ale literaturii romane, in comparatie cu cele ale literaturii italiene, franceze, engleze etc, si o sa vezi cate diferente vei gasi, desi unele sunt scrise in aceeasi perioada, difera tara, oamenii si intamplarile, desi secolele sunt identice. Nu te poti numi un cititor adevarat, daca nu citesti mai intai autorii consacrati ai literaturii din tara si din strainatate.

      Ștergere
    6. Dap sunt micuta:))))))):))))) dar ador chestia asta:)) Clasa a 7-a...

      Ștergere
    7. Bucura-te cat esti mica, greutatile apar cand devi adult si ai responsaibilitati complexe. Multi inainte si sa fi sanatoasa!

      Ștergere
  5. well, pacat, eu citesc, uneori, carti in varianta e-book.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da si eu,dar eu sper ca vei mai face astefl de concursusri,cine stie,poate chiar weekendul viitor:0

      Ștergere
  6. A si cand postezi catsigatori pt cel mai activ din wekdnul asta?Maine?

    RăspundețiȘtergere