Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 25 noiembrie 2012

Interviu Jessica Brody

Jessica este autoare cartii :
Un chick-lit foarte dragut despre o mostenitoare obligata sa munceasca. Aici e trailerul cartii
Si aici e interviul. Enjoy


 
1.Ce te-a inspirat sa devii scriitoare?
 
In clasa a 2-a, profesoara ne-a pus sa scriem un paragraf despre o carte si eu l-am transformat in 4 pagini=)). Profesoara s-a gandit ca este o mare realizare, dar nu intelegeam de ce. Nu a fost deloc greu oentru mine sa scriu 4 pagini. Acela a fost momentul in care am realizat ca scrisul pentru mine este ceva ce iubesc si nu mi se pare deloc greu. Nu multe lucruri sunt usoare pentru mine, deci m-am gandit ca scrisul e cel mai potrivit.

2.  Este cineva din familia ta scriitor?
Da! Tatal meu este un  scenarist, deci cred ca scrisul l-am mostenit de la el.

         
             3.  Care sunt cartile tale favorite?


Ahhh! Am asa de multe. Aici sunt cateva(nu neaparat in aceasta ordine );
-   The Hunger Games by Suzanne Collins
-   The Time Traveler’s Wife by Audrey Niffenegger
-   The Harry Potter Series by J.K. Rowling
-   The Sky is Everywhere by Jandy Nelson
-   Room by Emma Donoghue


4.  Care sunt autorii tai favoriti?
 
Din nou , am tone. Aici sunt cativa:
- Emily Giffin
- Sophie Kinsella
- Alyson Noel
- Suzanne Collins
- J.K. Rowling

5.  Care sunt hobby-urile tale?

 
 Cand nu scriu ( ceea ce fac in cea mai mare parte a timpului!) ador sa citesc, sa calatoresc, sa joc poker, jocuri pe iPad si sa ma uit la TV

     6.  Cum e o zi normala din viata ta?

 
Ma trezesc. Verific email-urile. Ma agit din cauza lipsei acestora Fac cafea. Verific email-urile. Ma agit din cauza lipsei acestora=))). Intru pe Twitter. Pe Facebook. Verific la Spam ca nu cumva un email important sa se fi ratacit. Ma agit din cauza lipsei acestora. Deschid documentul in care e carte. Ma holbez la titlul pagini. Ma holbez la cuvinte. Deschid fisierul word. Ma ingrijorez de numarul mare de cuvinte pe care trebuie sa le scriu inainte sa intru in faza de blocare. Verific mailul. Ma fortez singura sa inchid casuta de emailuri. Verific emailurile pe telefon. Ma fortez sa ascund telefonul. Scriu. Iau o pauza de verificat emailuri. Mai scriu putin. Iau o pauza sa verific Twitterul si daca tot m-am oprit verific si emailurile. Termin de scris. Verific emailurile. Ma uit la TV. Dorm. Again.


                 7.Ce te-a inspirat sa scrii :  ''52 reasons to hate my father''?

   De fapt e o poveste amuzanta: Stateam in masina si ma uitam la o fata cu un aparat de taxare din parcare si m-am gandit nu ar fi amuzant sa fiu acea fata? Dar doar pentru o saptamana. Doar sa vad cum e. Apoi am inceput sa ma gandesc la toate Joburile pe care as vrea sa le fac timp de o saptamana si m-am decis : ,,Ei bine, sunt prea ocupata scriind ca sa pot face toate aceste joburi, deci va trebui sa ma multumesc scriind despre cineva care chiar o face. Am inceput sa ma gandesc la cel mai amuzant personaj si sa il pun in acea situatie si raspunsul a fost: o mostenitoare rasfatata care nu a trebuit sa munceasca nici o zi in viata ei. Asa s-a nascut Lexington Larrabee.

8. Care sunt planurile tale de viitor?

 
Sunt foarte incantata de noua mea carte. Este prima dintr-o trilogie de suspans si SF numita UNREMEMBERED. Este despre o fata de 16 ani care se trezeste printr ruinele unui avion dintr-un accident devastator. Este singura supravietuitoare, dar nu isi mai aminteste nimic. Nici cine este. Singurul ei indiciu este un baiat misterios care sustine ca erau indragostiti si ca o ajuta sa scape dintr-un experiment stintific top secret. Este ceva in genul Bourne Identity pentru adolescenti. Va aparea in US in martie si tocmai am terminat de scris a doua carte, Unforgotten, care va aparea in 2014. Sper ca va fi publicata si in Romania in curand!!!!

          9.  Daca nu ai fi scriitoare, ce altceva ai fi?

 Un dealer de blackjack

10.  Ce le transmiti faniilor din Romania( aici am pastrat textul original pentru ca autoarea s-a chinuit sa ne salute in romana si s-ar fi pierdut din farmec daca traduceam).

 
Buna ziua! I’m so excited to be featured on a Romanian blog! I really hope my books will be available in Romania some day. If want to read them, please email your favorite publisher in Romania and request them! Thank you, Bianca for this FUN interview! La revedere!


Thank you so much Jessica. All that answers are so funny and cute and i really want to read your book. I love the books written by Sophie and Emily and I am so excited that you love them too. Your 9th answer make me want to see TWO AND A HALF MEN=))) I DON`T KNOW WHY=))))

 




6 comentarii:

  1. Cat de tare !!! faza cu ce face ea toata ziua ... Verifica E-mailurile si se agita pe seama asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de interesant! Chiar mi-a placut, felicitari. Iar autoarea pare atat de draguta! ^^
    "Ma trezesc. Verific email-urile. Ma agit din cauza lipsei acestora Fac cafea. Verific email-urile. Ma agit din cauza lipsei acestora."
    Oh Doamne, parca ar vorbi despre mine. =))

    RăspundețiȘtergere
  3. ''52 reasons to hate my father'' cred ca e interesanta cartea! felicitari pentru interviul pe care ai reusit sa-l obti de la ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. e foarte draguta si autoarea si cartea

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place ca e pasionata de poker=))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte draguta autoarea,si cateodata ma enervez si eu ca nu am mail-uri :))))))

    RăspundețiȘtergere