Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

marți, 13 noiembrie 2012

Help me

Hey am vazut ca nu ati mai comentat pe blogul meu si ma intrebam daca credeti ca e ceva ce trebuie schimbat imbunatatit etc. Orice sfat e bine-venit. Ma gandeam sa mai aerisesc putin blogul si rubrici noi ce ziceti ?

9 comentarii:

  1. sper sa nu te superi..dar ce spui daca ai schimba putin aspectul? :D Nu ma intelege gresit, acesta de acum este grozav, dar poate putina noutate ar aduce mai multi membri, mai multe comentarii :D Chiar sper sa nu te superi ca ti-am spus :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic ca nu e nimic in neregula cu blogul, ci in perioada asta se dau tezele si se iau multe note, de aceea lumea nu intra la fel de mult ca de obicei. Si ideea lui furelise e draguta, nu e nevoie neaparat de un alt aspect, dar aceasta schimbare ar oferi un suflu de noutate blogului. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca rubricile sunt problema ci faptul ca lumea e ocupata , in schimb ti-as sugera sa schimbi aspectul , mie nu mi se prea pare ca merge cu nimic ^^" Fa-l mai primitor . E doar un sfat , nu esti obligata sa il schimbi .

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum l-ai mai simplificat si imi place fiindca se incarca mai usor. Rozul de pe fundal e frumos. Rubrici noi? pai da, sunt binevenite. Chiar si eu ma temeam de singuratatea care se asternuse la tine pe blog....ramasesem singura in pustietate:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca cel mai probabil in vacanta de iarna o sa revina aproape toata lumea!

      Ștergere
  5. Introdu o rubrica, cu video funny, farse la brazilieni, just for laughs etc. sa ne mai destresam si noi un pic

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer nu cred ca e neaparata nevoie,dar in perioada asta nu prea mai avem timp de nimic,stai linistita,eu cred ca in vacante vor revenii comentatori!

    RăspundețiȘtergere