Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

marți, 6 noiembrie 2012

Despre concursul de la Libris

Voi incepe sa postez compuneriile pentru ca asa trebuie si eu le voi da in particular o nota, iar voi intr-un comentariu va trebui sa le dati si voi o nota si la sfarsit voi face o medie. Daca notele sunt mici trebuie sa justificati nota. Aveti obligatia sa dati la toate compuneriile note inafara de cea a voastra. Am sa fac o alta pagina speciala cu toate compuneriile si voi veti da click pe link. De asemenea numele autorului il voi afisa la sfarsit ca sa nu se creada ca s-au dat note pe prietenii. Cei care au blog si au primit sponsorizare de la Libris ma vad obligata sa ii elimin. Imi pare rau. In postare am specificat clar ca partenerii Libris nu au voie sa se inscrie. Voi incepe moderarea comentariilor si cele de la compuneri le voi afisa pe 9.11.2012. Succes si lectura placuta.

6 comentarii:

  1. heei,nu ai spus asta de la inceput.sigur o sa primesc note mici:(((

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare corect, e fair-play, in acest fel putem analiza chiar noi creatiile, si le putem nota! Te felicit pentru aceasta initiativa, ma gandeam eu ca o sa iti fie greu, la cate povesti dragute ai citit. Mi-ai dat de lucru...O sa ma pun pe citit, ca tot nu am cursuri azi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca ai precizat sa ne justificam nota daca este mai mica de 5, dar eu simt nevoia sa ma justific la toate notele pe care le voi acorda, pentru ca cei care le-au scris sa invete din greseli. Iti fac aceasta precizare, ca doar zilele trecute ii certam pe cei care nu citesc cu atentie cerintele, si vreau sa iti spun ca eu am citit cerintele cu atentie, dar consider ca trebuie o justificare pentru nota acordata, si nu depasesc mai mult de un comentariu per creatie in care includ si nota. Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. am dat note tuturor,sper sa nu se supere nimeni pe mine.eu-s mai nemultumita de fel,greu sunt multumita de cineva sau ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai linistita, nici eu nu sar prea departe de tine....dar eu am justificat notele pentru eventualele nemultumiri

      Ștergere
    2. Catalina am vazut ca la toate ai facut asa.Bravo!Eu nu cred ca puteam.

      Ștergere