Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

marți, 6 noiembrie 2012

CONCURS CREATIE #13


Copacul fantoma


Intr-una din zile,nici nu vreau sa-mi amintesc în care, cum mergeam nu știu unde,am simtit dintr-o data un soc electric ca si cum as fi trecut printr-un camp de fortă si  poate chiar asta a fost pentru ca m-am trezit in mijlocul a nicaieri,doar un camp si un copac sub care surprinzator se odihneau pe o banca doua persoane.Insa nu doar aceasta mi-a fost fost mirarea, pentru ca imi parea ca de acum copacul se misca iar surpriza mi s-a transformat in groaza atunci cand mare se aer inchegat putin transparente pluteau de jur imprejurul coroanei iar sunetele scoase de acestea semanau cu strigate de durere si disperare. La o privire mai atenta, frica, spaima si oroarea si-au intrat in drepturi pentru ca cele doua persoane de pe banca semnau a fi niste batranei...sau o parte din ei...fantome sau zombie,nici nu-mi puteam da seama, insa ce putea sa intrevad in lumina aceea difuza era carnea putreda, atarnand de pe oasele descarnate pe alocuri, ochii iesiti din cele doua gavane intunecare atarnau in toata splendoarea lor,si ma priveau... iar parul era inchegat cu sangele care inca picura de undeva de sus, din copac,lin lesurile ascunse privirii, pe jumatate putrezite pe jumatate descarnate ale unor spanzurati. Parca la un semn, bratele trupurilor suspendate pe ramuri si chiar ale copacului... ALE COPACULUI! erau intinse spre mine. Imi doream sa alerg,sa ma pot salva insa eram pironita locului. Simteam groaza iar lesinul se simtea ca fiind aproape.Mi-am inchis ochii si mi-am permis o ultima dorinta( ma bantuie un zambet cand imi amintesc), un ultim fum, asa ca mi-am aprins o tigara am inspirat adanc in semn de "la revedere" am expirat si mi-am aruncat tigara care a nimerit exact pe copac si la aprins ca pe o torta care sa naruit in mai putin de cateva secunde chiar in fata proprilor ochii. Nu stiu daca toate acestea au fost reale sau nu dar cert e ca am scapat de moarte.

8 comentarii:

  1. cred ca aceasta esteuna dintre cele mai interesante,desi toate au ceva special.Eu ii voi acorda nota 9.Sper sa ma intelegeti si sa nu va suparati:D

    RăspundețiȘtergere
  2. ,, mare se aer inchegat putin transparente plateau”, imi dau seama ca a fost o problema cand ai batut la tastatura, sau word-ul ti-a modificat cuvintele cum mai face de obicei, dar te-a costat fiindca eu nu inteleg ce plutea acolo? Iar pentru asta iti scad un punct. ,, inchegat cu sangele care inca picura de undeva de sus, din copac,lin lesurile ascunse priviri”= sangele care inca picura de undeva de sus din copac lin”, deci nu trebuia sa pui virgula fiindca nu are niciun sens ,,lin lesurile ascunse”. La inceput precizezi ca sub acel copac se odihneau doar cele doua fantome ale batranilor pe o banca, iar mai tarziu ca tu esti sub copac si trupurile lipsite de viata care erau crengile copacilor se aplecau catre tine, si ai aprins un foc pentru a incendia copacul. Nu ai precizat apropierea ta. Eu imi imaginam ca tu privesti de la distanta copacul si sub privirile tale se desfasoara ceea ce descriai, nicidecum ca te aflai sub copacul cu pricina, iar pentru asta iti mai scad un punct. NOTA 8 si felicitari, este o compunere specifica Halloween-ului, si apreciez ideea pe care ai avut-o.

    RăspundețiȘtergere
  3. 9 felicitari!Nu ma asteptam la un copac fantoma!

    RăspundețiȘtergere