Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

marți, 6 noiembrie 2012

CONCURS CREATIE #12



Lenny si urcusul spre a fi cunoscut.



Undeva in timpurile noastre, undeva pe o campie anosta isi avea usa vizuinii un inspaimantator,nemaivazut si incredibil.... iepure (iepure? iti bati joc de mine), insa nu unul obisnuit ci unul fantoma, cu infatisarea parca imbatranita de trecerea vremi, iar "mosuletul" nostru se numea ...Lenny (ei asta-i buna,un iepure fantoma cu numele de Lenny? pe bune?). Batran nu era,caci atunci cand murise era sa zicem un adolescent, insa il macina ceva. Isi dorea cu disperare sa nu mai fie pusnic si sa poata intra in randul fantomelor nobile,si sa traiasca impreuna cu ele. Insa pentru aceasta trebuia sa sperie macar un copil, dar nu reusea.
 Intr-o zi pe cand vorbea cu Benny veveritoiu ( inca o fantoma ciudata) isi varsa amarul:
- Nu stiu ce o fi cu copii din ziua de azi,de fiecare data cand incerc a le iesi in cale si ai speria,ei rad de mine si ma fac smintit,ce ar trebui sa fac? intreba suparat Lenny.
-Ia si tu o expresie malefica si razi malefic, precum Mendark din Dexter: Muaha-ha-mua-hahaha.Dar daca vechea metoda nu iti este favorabila, incearca altceva, ce ii sperie pe copii din zilele noastre?
- Nu stiu,insa aseara cand am iesit la bantuit,mai, mai sa mor a doua oara, cand i-am vazut cum erau imbracati, insangerati, si zdrenturosi,precum cele mai inspaimantatoare fantome. Toti sunt asa moderni.
- Am o idee,daca copiilor li se pare amuzant tot ce e infricosator,atunci o sa se sperie atunci cand...?
- Atunci cand ce,atunci cand ce,nu ma tine in suspans.
- Un domn se imbraca bine si....?
- Asculta muzica clasica, nu?
- Bingo!!! Asa sa faci!
- Asa voi face!
 Si ce sa vezi ca in seara aceea cand iesi la bantuit se infatisa ca un domn in fata unor pusti iesiti la colindat de Halloween, iar muzica ii completa splendoarea, dar asa cum pasii alene spre copii din fata-i, cu fiecare pas se risipeau pana nu mai ramasese decat o mica bombonica jos,ce indica locul unde statusera copii mai devreme.
 Asa se face ca in scurt timp de la aceasta,deveni foarte cunoscut iar toate fantomele veneau la el si incercau sa ii afle secretele celei mai infricosatoare fantome.

9 comentarii:

  1. idee filosofica,dar continut fara punct culminant.nota 7.nu va suparati pe mine,sunt greu de multumit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe langa greselile despre care vreau sa cred ca sunt de dactilografiere, ,,vremii” e corect si ,,a-i speria”(nu: ai speria! Pui intotdeauna intrebarea: pe cine sa-I sperie? PE EI ,,–I”), parerea mea este ca povestea e mult prea simpla de aceea iti scad un punct. Nu prea am inteles care e treaba cu domnul elegant si imbracat bine care asculta muzica clasica pentru a-i speria? Iar pentru asta te taxez cu inca un punct. NOTA 8 si felicitari si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. 9 felicitari!Ineresanta ideea cu,,deveni foarte cunoscut iar toate fantomele veneau la el si incercau sa ii afle secretele celei mai infricosatoare fantome.''

    RăspundețiȘtergere
  4. In ciuda marimi textului, ideea povestioarei a fost amuzanta, asadar eu ii ofer 10.

    RăspundețiȘtergere