Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 14 noiembrie 2012

Carti de vanzare

Prietena noastra Catalina are cateva carti foarte interesante de vanzare si m-am oferit sa fac aici o postare cu titluriile. Dintre toate eu sunt interesata de fior te-as ruga daca poti sa mi-o pui si mie deoparte si cand strang banutii te contactez. Daca vrei.
Fior de Maggie stiefvater- 20 lei
Crestinii platonicieni din Alexandria de Charles Bigg, Legenda antihristului de Wilhelm Bousset, Mintea e un mit de U G Krishnamurti, Privind soarele in fata Yrvin Yalom 20 lei toate, respectiv 5 lei bucata
Scrieri sacre ale Japoniei, Cartea misterului pecetluit, Secretele meditatiei chineze si Kabir-tes panza numelui tau- 15 lei pachetul cu toate 4 cartile sunt de la editura Herald si pretul e chiar si de 3-4 ori mai mare.
Multumim pentru anunt

14 comentarii:

  1. iti multumesc si eu pentru postare, sigur ca da Fior este a ta atunci! Taxele postale nu le asigur eu, taxele postale le platiti voi. Oricum prin posta romana nu sunt scumpe cred ca 8 lei?la care se mai adauga o valoare de cativa lei pe kg cand se depaseste o anumita cantitate in kg. Cartile sunt interesante, si le-am citit din scoarta in scoarta, problema este ca mie nu prea imi place cultul asiatic si acolo sunt scrieri despre Japonia, China etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi lua de obicei prin posca cu ramburs in jur de 6 lei,si nu cred ca ar trebui sa ia mai mult pentru o carte.

      Ștergere
    2. da. ieri i-am trimis biancai fior si mi-a luat pe factura 6,3 lei, dar l-a ea am trecut ramburs doar 5 lei ca taxa postala. nu am mai trimis carti pana acum si nu stiam exact, dar stiu ca se tine cont si de greutatea coletului. si cu taxa postala si fara, cartile dupa parerea mea sunt aproape gratuite daca va uitati la pretul lor de pe siteurile de specialitate

      Ștergere
    3. La pret ai dreptate,daca e sa iau ceva te anunt :*

      Ștergere
  2. oh god si eu mi-as fi dorit fior, dar nu-i nimic:). .Nici pe mine nu ma atrag cartile cu China, Japonia ...etc.S a te bucuri de ea:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. defapt cred ca m-ar interesa Mintea e un mit. Nu stiu sigur, vorbesc si cu ai mei si mai vad:D Uh ce nehotarata sunt:))

      Ștergere
    2. alegeti cum vreti voi cartile, adica in ce combiantii doriti, numai ca eu va sugeram sa luati mai multe daca tot sunt aproape gratuite, daca tot platiti si taxele postale. daca mai sti pe cineva interesat trimite-l aici te rog, m-as bucura tare mult! chiar vreau sa le vand fiindca le-am citit si vreau sa fac loc pentru alte carti in biblioteca mea. Krishnamurti ne recomanda sa nu cautam un sens in viata, ci pur si simplu sa o traim, caci facand aceasta cu siguranta vom implini si sensul ei. Pe aceeasi linie de carti este si Privind soarele in fata de Irvin Yalom. Martin Heidegger remarca odată că suntem liberi să devenim noi înşine îndată ce înfruntăm moartea şi anxietatea provocată de ea. Irvin Yalom încearcă să pună acest principiu în practică, propunându-ne o meditaţie optimistă pe tema morţii şi luând ca sprijin exemple din filosofie, literatură, film, conversaţiile cu pacienţii săi, dar şi experienţa personală.
      Odată confruntaţi cu ideea propriei morţi, scrie Irvin Yalom, suntem inspiraţi să ne rearanjăm priorităţile, să comunicăm mai profund cu cei pe care îi iubim, să ne bucurăm intens de frumuseţea vieţii şi suntem dispuşi să riscăm mai mult pentru a ne simţi împliniţi.
      Arătându-ne nu cum să înfrângem teama de moarte, ci cum să devenim îndeajuns de înţelepţi pentru a o înţelege şi a o tolera, Irvin Yalom dă naştere unei cărţi indispensabile celor aflaţi în căutarea armoniei în viaţă. ESTE SUPER CARTEA, RELATEAZA INTAMPALRI ADEVARATE ALE PACIENTILOR, FIINDCA ESTE DOCTOR PSIHIATRU. E SUPER SUPER CARTEA

      Ștergere
    3. Am o prietena care iubeste Asia,deci daca vrea ceva te anunt :)

      Ștergere
    4. iti multumesc frumos!

      Ștergere
  3. Frumos! Din pacate nu pre aam ce alege!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar pe mine nu ma prea atrag. Oricum, multumim de anunt! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai aveti cartile ?
    Ma interesau toate ....!

    RăspundețiȘtergere