Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

vineri, 2 noiembrie 2012

bravo Bravo Girl

Din cate ne putem aminti Bravo ne-a adus o super oferta acum ceva timp : carti “Vampirii Sudului” + revista Bravo Girl la doar 10.99 lei  ,  iar in curand revista Bravo Girl va ofera posibilitatea achizitionarii urmatoarelor pachete de carti :
  • Clubul V + Iubitul virtual
  • Privilegiul + Hollywood e ca un liceu de fite
  • Fantomele ne stiu toate secretele + Nu plange sub clar de luna
 pretul va fi 2 carti + revista : 10.99 lei.
apar din 17 noiembrie.
Nu e o super veste? S-ar putea sa imi achizitionez si eu ceva din primele 4 pt ca pe ultimele 2 carti le am. Voi le veti achizitiona?

14 comentarii:

  1. ce tare cred ca mi le voi lua pe primele 4 pentru ca celalalte le am si le-am si citit

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine nu ma atrag sincer...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi le voi cumpara doar pe ultimele doua, pentru ca celelalte nu prea ma atrag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu as fi avut nevoie de Fantomele ne stiu toate secretele,dar deja am Uneori sub clar de luna.Am si o recenzie aici http://dreambookslovers.blogspot.ro/2012/09/nu-plange-sub-clar-de-lunanever-cry.html.Aper ca nu te superi:)

      Ștergere
    2. Eu le-am citit pe primele doua si mi-au placut!

      Ștergere
  4. am uitat sa intreb..nu apare in 13? pt ca atunci e marti...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu trebuie sa imi iau: Clubul V, Iubitul virtual si Hollywood e ca un liceu de fite. Dar Hollywood e ca un liceu de fite nu o sa pot sa o iau ca pe cealalta o am.
    Si nici primele 2 nu cred ca le iau, daca aude mama clubul Virginilor si iubitul virtual incepe iar "Te gandesti al baieti, hmm? in loc sa pui mana pe carte :-@" :)) Aiurea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si nu este asa? la varsta adolescentei la ce sa te gandesti? la schimbat scutece?la intrare in manastire? de la varsta de 14 ani cand apare buletinul, incep primii fluturasi in stomac:D. Stiu ca asa au unii parinti au conceptii invechite...bla bla bla....dar ei gresec, fiindca niciodata asocierea unei relatii cu lipsa invatatului nu mi se pare corecta. Din punctul meu de vedere pot sa iti spun ca daca ai capul pe umeri poti duce chiar o competitie intre tine si partenerul tau, care-i mai popular, mai destept si mai cunoscut in liceu:). Iti vorbesc din proprie experienta, fiindca eu sunt cu acelasi prieten pe care mi l-am facut la 15 ani si cateva luni, si nu numai ca m-am tinut de carte si eu si el, dar noi chiar am excelat, adica dragostea-i dragoste iar invatatul e alta mancare de peste. Implinim 6 ani de relatie in ianuarie si pot sa spun ca niciodata nu ,,ne-am pierdut inteligenta" fiindca ne-am indragostit de mici. Intelegi? Totul e sa sti cum sa imbini ultilul cu placutul. Eu chiar am combatut aceasta teorie invechita si plina de praf a gandirii comuniste. Bineinteles ca mai exista si cazuri in care unele tipe o iau pe aratura.....:)) dar fiecare parinte stie ce are acasa si ar trebui sa ofere incredere copilului. Si vrei sa-ti spun ceva? daca tocmai la facultate te lasa sa ai prieten, vei descoperi ca nu ai experienta si te vei bloca....poate cel cu, care te vei cupla a mai avut 10 prietene inaintea ta...iar tu poti suferi un blocaj emotional, am o prietena care a patit asa ceva. Chiar nu inteleg ce este rau in a-ti petrece timpul cu un partener, sa te plimbi, sa mananci o prajitura, sa bei un suc, sa te aduca pana in fata casei iar despartirea sa fie grea si sa adormi cu gandul la el...bine acum, sa iti alegi si un partener cu, cap nu vre-un baiat dubios.

      Ștergere
    2. Din pacate sunt multe persoane care gandesc asa si e greu sa schimbi mentalitati!

      Ștergere