Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Ataaaat de adorabil

Hey dragiilor stiu ca nu e locul potrivit =))) dar nu m-am putut abtine sa nu postez aici aceasta imagine:
Nu e superb catelul? Eu acum m-am trezit si am realizat ca mama e cu Mihai afara, ceea ca inseamna ca sunt singura, ceea ce inseamna ca pot petrece putin timp cu voi. Cum va ganditi sa va petreceti timpul? Eu cred ca am sa stau putin pe nete, poate ma voi uita la niste seriale si mai tarziu ma apuc de lectii.

13 comentarii:

  1. doamneeeeeeee deci e atat de dulce de imi vine sa-l pap:)), la cat ador eu animalele!!! azi cred ca ma relaxez uitandu-ma pe dvd la sezonul 3 din the vampire diaries ca aici am ajuns, si o sa ma duc putin la cumparaturi prin oras mai pe seara cred. dar ce se intampla la tine pe blog? de ce s-au imputinat cititorii? sau de ce au dat bir cu fugitii? ma simt aiurea cand vad ca doar eu comentez la articolele care apar....sa incerci sa iti mai faci reclama pe alte bloguri. si sa nu uiti sa postezi un reminder cu cei care au acumulat puncte la concursul de fidelitate, si mai ales sa nu uiti rugamintea mea te rog, daca ma clasez cumva pe locul intai eu imi cedez premiul-cartea fiindca nu vreau sa imi aglomerez biblioteca, cu o carte care mi-ar fi greu sa o citesc dat fiind ca e in engleza. plss sa nu uiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar nu am nici o idee ce se intampla nu stiu ce sa mai fac o sa tin cont de comentariul tau si de dorinta ta mai exact

      Ștergere
    2. Eu personal nu prea comentez pe nicaieri aproape deloc din cauza scolii,acum la restu nu stiu de ce,dar probababil tot ceva in gen...

      Ștergere
    3. As sugera, daca nu ai deja o pagina de Facebook. E mult mai usor sa primesti notificarile postarilor asa. Prin GFC nu vin mesaje in nici un fel. Sau pune chestiuta cu abonare prin mail mai sus sa vada lumea. :)

      Ștergere
    4. Personal, prefer GFC-ul in defavoarea Facebookului, dar ideea cu pagina e foarte buna, multe bloguri au una.

      PS: Ce gest frumos din partea Catalinei! Sunt altii(nu ma refer la acest blog) care se straduiesc sa castige chiar si carti pe care nu vor sa le citeasca, doar de dragul de a castiga, fara a se gandi ca sunt altii care poate chiar si le doresc. ^_^

      Ștergere
  2. Ce dragut e catelul,e o pufosenie mica :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adorabil catelusul, ca un copilas mic. :)
    Iar imaginea are dreptate, nu rezolvam nimic cu ocari si violenta. Ce-i drept, exista unele persoane care nu inteleg reprosurile nici cand le iei cu vorba buna, dar cand e vorba de copiii/fratiorii nostri ar trebui sa incercam sa fim rabdatori pentru ca nu stim cat de mult ii afecteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu fratii mai mici e mai complicat sa ai rabdare,ti-o spun din experienta.

      Ștergere
    2. Te cred, pentru ca am si eu o surioara mai mica, ce imi distruge toti nervii, nici nu stiu de unde tot adun atat rabdare. Nu imi imaginez ce fac altii cu mai multi frati. :))

      Ștergere
  4. Catelul este super-adorabil (^_^)
    Cum imi mai petrec timpul sau cum as vrea sa mi-l petrec acum? Citind Maximul Ride. As vrea sa termin cartea pentru ca este foarte interesanta. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu imi petrec timpul la calculator, de obicei pe bloguri si vizualizand seriale <3

    RăspundețiȘtergere