Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

vineri, 16 noiembrie 2012

About books #15

Si pe mineee:>:>:>:>:>:>

16 comentarii:

  1. uneori da, uneori nu, depinde de cartile pe care le citesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord, difera mult de la o carte la alta. Unele carti te fac mai increzatoare, altele te lovesc cu realitatea si te deprima. Totusi, prima parte mi se pare adevarata, si anume ca ele ne indeamna la schimbare. De fapt, cred ca fiecare carte ne schimba intr-un anumit fel, fara ca noi sa ne dam seama, pentru ca toate aduc un element de noutate. Chiar si o carte care nu ti-a placut te imbogateste cu ceva, chit ca e vorba doar de experienta. :)

      Ștergere
    2. Exact, nu conteaza daca ti-a placut sau nu, tot inveti ceva din ea fie ca e ceva pozitiv sau negativ. :)

      Ștergere
  2. In mare parte sunt foarte mofturoasa cu cartile , nu citesc orice imi pica in mana si conteaza despre ce e cartea . Practic trebuie sa ma captiveze de la primele 5 pagini .[Hunger Games for exemple] Dar oricum oricare carte citita m-a ajutat foarte mult .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca am intalnit multe carti care nu m-au captivat din primele pagini si practic trageam de mine sa le continui care s-au dovedit chiar foarte bune in final.

      Ștergere
    2. Mi-sa intamplat si mie mai demult!Am tras vreo saptamana pana sa ajung la pagina 40 si dupa am terminat-o in ziua respectiva pentru ca imi placea prea mult :D

      Ștergere
    3. Sincer, foarte rar am intalnit carti care sa ma captiveze de la primele 5 pagini, dar sunt ingaduitoare si las sa treaca in jur 50-100 de pagini pana sa imi formez o opinie. Se intampla des ca romanele sa imi dea sperante foarte slabe la inceput, iar dupa aceea sa ma mir cum de am putut avea o parere proasta. De multe ori am citit prima jumatate in 1-2 saptamani, apoi pe cea de-a doua intr-o singura zi.

      Ștergere
  3. Nu ma pot abtine sa nu zic asta...si Sailor Moon. (^_^) Este primul desene pe care l-am urmarit cap-coada si simt ca am invatat cate ceva din el. E diferit fata de ce se face acum...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu l-am vazut pana acum,dar am auzit ca Sailor Moon e dragut. :)

      Ștergere
    2. Si eu l-am vazut cand eram mica...aveam tot ce se putea avea cu Sailor Moon(puzzle-uri, carti, reviste), a fost anime-ul copilariei mele. Am revazut putin peste 100 de episoade din cele 200 aparute, dar voi reusi eu sa le termin cumva. :)
      E dragut sa mai gasesc o fana. ^_^

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Oricum, inainte unii colegi radeau de mine cand citeam carti. Insa acum nu imi mai pasa, pentru ca nu trebuie sa-mi fie rusine. Cartile sunt o placereee <3! :))

      Ștergere
    2. Imi pare rau sa aud asta Sabryy, poate ai nimerit intr-un colectiv mai nepotrivit, oricum nu e o rusine sa citesti. La mine in schimb lucrurile stau mult mai bine, am multi colegi care citesc (si nici nu suntem liceu filologic), sunt asa de mandra de ei. :D

      Ștergere
    3. Tu ai fost mai norocoasa decat noi!

      Ștergere