Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 26 august 2012

Cartea zilei #1

TEAM HUMAN
 by

 Doar pentru ca Mal locuieste in New Whitby, un oras fondat de vampiri, nu inseamna ca si cunoaste un insetat de sange in persoana. Ei stau in partea lor de oras; isi spune ea in mintea ei. Pana intr-o zi cand un vampir isi face aparitia in liceul el. Si, pe deasupra, prietena ei cea mai buna, Cathy, pare sa se indragosteasca de el. Este datoria lui Mel sa o salveze pe Cathy de la o greseala pe care o va regreta pentru eternitate.
In incercarea ei de a o ajuta pe Cathy ( fie ca aceasta vrea sau nu), Mel investigheaza o disparitie misterioasa a unui prieten si descopera atractii pentru un vampir prefacut. Conbinand toate astea cu un vampir- politist capricios. o serie de complicatii romantice, si ocazional zombi si, curand, Mel este adancita intr-o aventura care este egala cu o poveste hilara si  emotionanta.

1 comentarii:

  1. mamaa dar cate carti exista la ora actuala pe piata cu vampiri si varcolaci??? s-a creat un fenomen in randul autorilor fiindca au vazut ca prinde la public,,, in curand o sa vedem cu fantome si strigoi:))

    RăspundețiȘtergere