Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 3 noiembrie 2013

In my mailbox #49

Luna octombrie a fost foarte darnica. Tot ce am strans am primit de la edituri, librarii pentru recenzii. Voi ce noutati aveti in biblioteci? Chiar sunt curioasa ;)

 Cele doua carti de sus sunt primite de la Litera, multumesc. Recenzia de la Mic dejun cu Socrate o gasitit aici si Implinirea urmeaza sa o citesc si sa ii fac recenzie.
 Nymphette este de la Herg Benet la fel si Acluofobia si un exemplar e pentru voi, la fel si nymphette, editia noua a carei recenzie o gasitit aici
 Si acestea sunt de la Libris. Multumesc mult recenzia la prima parte e deja postata si la cea de a doua e in lucru;)
Si poza de familie;) care va atrage cel mai mult?


3 comentarii:

  1. Ce de carti. : > Spor la citit, sper sa ai timp! Si eu mi-am propus sa citesc Urzeala tronurilor ( habar nu am cand o sa-mi fac timp si pentru ele).

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mi-am comandat toate 3 cartile:Atractia,Implinirea si Revelatia,le astept cu nerabdare sa vina!Mi-am mai luat si Captiv in Labirint si Incercarile Focului(le-am citit si mi-au placut mult) si am castigat de la MB cartea Drumul+filmul,pe care le astept sa vina! As vrea si eu Urzeala Tronurilor dar trebuie sa mai astept putin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma intereseaza seria Cantec de gheata si foc si seria Atractia.
    Nu stiu sigur daca ti-am spus, nu vreau sa ma repet, carti noi in biblioteca sunt cele ale rodicai ojog brasoveanu pe care mi le-am cumparat de la gazeta, si ceea ce am castigat the bone season, daynight si jurnal de bancher pe drumuri.

    RăspundețiȘtergere