Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

sâmbătă, 26 octombrie 2013

Recenzie Revelatia Crossfire#2

In primul rand vreau sa multumesc noului sponsor, Editura Litera pentru exemplarele oferite si sper sa mai colaboram. Editura Litera are pana in prezent foarte multe tiluri de beletristica, dar si carti de domeniu, bucurandu-se de un renume pe piata romana a cartilor, dar si internationala. Preturile sunt mai mult decat accesibile, iar ofertele nu intarzie sa apara atat in librariile din tara cat si in cele online;)


Sylvia Day
Exemplar primit de la editura Litera
Coperta brosata cu clapete
Editura Litera
416 pagini
40 lei
LINK DE CUMPARARE







Descriere:
Dorinţă. Pasiune. Revelaţie. O iubire care sfidează convenţionalul.
„Gideon Cross. Bărbatul visurilor mele – frumos și perfect pe dinafară, rănit și torturat pe dinăuntru. O flacără strălucitoare și arzătoare care îmi pârjolește trupul cu cele mai întunecate plăceri. Nu pot să stau departe de el. Nu vreau s-o fac. El este obsesia mea... dorința mea... este al meu.
Suntem două ființe cu un trecut violent, care îndrăznesc să spere la un viitor împreună. Între noi, totul este prea dificil, prea dureros... cu excepția clipelor când este pur și simplu perfect – acele momente când foamea fizică și dragostea disperată ne aruncă în cea mai frumoasă nebunie.
Suntem legați de o pasiune care ne poartă dincolo de limite, spre cea mai dulce și periculoasă obsesie...” 
Seria Crossfire a fost publicată până în prezent în 40 de țări, devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume. 12 milioane de exemplare vândute la nivel mondial!

Parerea mea :

Revelatia este volumul doi al  trilogiei Crossfire si cel care iti aminteste de atmosfera incarcata din primul volum. Povestea de dragoste dintre protagonisti, Eva si Gideon nu mai este strict sexuala, cei doi ajungand la o dragoste mult mai profunda si mai sincera. Eva devine mai puternica, nu mai fuge la fiecare pas gresit in relatia lor iar Gideon intelege mai bine ce nevoi are atat el cat si Eva ca sa faca totul sa functioneze.
Un personaj din trecut le umbreste fericire cand nu se asteptau dar Gideon este dispus sa faca ORICE pentru a reusi sa treaca peste.
Foste iubiri apar din ce in ce mai des in scena lasand impresia ca relatia lor este de la bun inceput sortita esecului, dar Gideon si Eva sunt din ce

in ce mai uniti si mai sinceri. Desi inca exista asemanari cu seria Cincizeci de umbre, seria Crossfire isi face incet-incet loc in inima mea si imi lasa din ce in ce mai mult senzatia de unicitate. Dupa ce am terminat Revelatia am ramas cu un gol in inima si abia astept sa ma apuc de Implinirea. Este genul de carte foarte putin cliseica dar cu un stil unic de a scrie si de a face cititorul sa se indragosteasca de personaje si sa viseze cu ochii deschisi cele mai nebunesti lucruri in locuri cat mai banale cum ar fi statia de autobuz sau in timpul unei ore de curs plictisitoare. Este o poveste de dragoste calda, frumoasa chiar daca mai are si umbre .

O carte pe care o recomand pasionatilor pentru ca sigur va va placea.

Citate



2 comentarii:

  1. Vreau si eu seria!!! Mai ales ca am auzit ca Ian Somerhalder e propus pt a-l juca pe Gideon, superrr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicio sansa! Ian nu a vrut sa il joace pe Grey, de ce ar vrea sa il joace pe Gideon? Ramanem cu sperantele..Eu il prefer pe Henry Cavill :D

      Ștergere