Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 20 octombrie 2013

Implinirea de Sylvia Day Crossfire #3

Seducție. Înlănțuire. Împlinire. Eva și Gideon înfruntă demonii
trecutului și acceptă consecințele dorințelor lor obsesive.

„Din clipa când l-am întâlnit pentru prima dată pe Gideon Cross, am recunoscut în el ceva după care tânjeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut şi sufletul periculos şi rănit din interior – atât de asemănător cu al meu, de care am fost atrasă fără putinţă de scăpare. Aveam nevoie de el aşa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele. Nimeni nu ştie cât de mult a riscat pentru mine. Cât de ameninţată am fost sau cât de întunecate şi periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. Înlănţuiţi de propriile secrete, am încercat să sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli şi ne-am abandonat complet posesiunii depline.”

Seria Crossfire a fost publicată până în prezent în 40 de ţări, devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume.

Recenzia primului volum aici si recenzia celui de-al doilea volum in curand

1 comentarii:

  1. Astept...o sa imi fac rost si eu de aceasta serie, dar nu acum, momentan ma aflu sub un juramant sacru Nu cumpar carti, epuizez ceea ce am strans in biblioteca...stai sa vina blackfriday sau craciunul sa vad daca ma pot abtine:-) :-)

    RăspundețiȘtergere