Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

marți, 8 octombrie 2013

Recenzie 1001 de adevaruri care o sa te faca sa te c#*i pe tine de frica

 Cary McNeal
paperback cu clapete
volum primit de la editura Litera pentru recenzie
Editura Litera
336 de pagini
LINK DE CUMPARARE 
29.90 lei




Descriere:

Informatii neobisnuite, amuzante si dezgustatoare despre noi si lumea in care traim.
Microbi si boli de care n-ai auzit niciodata, ciudatenii anatomice si aberatii ale naturii, adevaruri socante despre vicii sau mancare...lumea este intr-adevar un loc infricosator.







Parerea mea 

       Cartea aceasta se pare ca e carte de debut a lui Cary McNeal. E cea mai educativa, socanta, amuzanta, infricosatoare, hilara, uimitoare ( toate de-o data) carte non-fictiune pe care am citit-o. E ca o combinatie de pamflet si seriozitate maxima plus glume cate te fac sa razi singur citindu-le. Ironia e la ea acasa. Totodata e si foarte educativa. Am descoperit o groaza de lucruri pe care nu le stiam, am ras de absurditatea altora, unele m-au ingrozit si altele m-au dezgustat ( natura umana e atat de complicata :o ).
      Cary este un autor inteligent, cu un simt fin al ironiei si sigur o sa va placa cartea.
      Cartea contine curiozitati despre istorie si cum traiau oamenii de pe atunci, despre microbii cu care ne confruntam noi in aceasta perioada. Lucruri socante despre unii dintre oamenii publici ai mapamondului, lucruri sa iti fie frica sa mai atingi biroul sau pur si simplu sa mai respiri pentru ca vei afla niste adevaruri socante ;)))).
O lectura bine-venita care te relaxeaza si te informeaza in acelasi timp. De-ar fi si orele de la scoala la fel, numai de drag am merge;) V-o recomand cu multa caldura si ii dau 5 stele pentru ca a reusit sa ma faca sa o pun in topul meu 3 carti non-fictiune citite si iubite.
 
    Cred ca nu are rost sa va povestesc eu cand va pot mai bine lasa jos cateva citate din cele 1001 de curiozitati


SOOOOOO THE QUOTES ARE HERE:







2 comentarii:

  1. Ce carte relaxanta, o carte plina de curiozitati, chiar imi plac citatele scoase de tine, este un fel de stiati ca...?

    RăspundețiȘtergere