Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 16 octombrie 2013

Castigator exemplar Atractia

Nu pot sa nu observ cat de talentata a fost cea pe care am ales-o si de aceea premiul merge la Loz in plic pentru ca mi-a lasat impresia ca citeam o carte erotica si nu un fragment compus. Felicitari ai la dispozitie 4 zile sa trimiti adresa ta pe mailul afisat la contacte sau altcineva se va bucura de premiu;)

5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc premiu!^^ Ma bucur enorm ca ti-a placut ceea ce am scris. Cartea ma va ajuta sa imi formez alte si alte imagini interesante in minte ca apoi sa le transpun pe hartie.

      Ștergere
  2. Felicit castigatoarea, pentru ca a avut un text absolut minunat, dar am si ceva impotriva. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar regulile nu prea..s-au respectat. In concurs s-a specificat sa fie doar 10 randuri. Cu siguranta, eu si nu numai eu, ci si ceilalti, ar fi scris mai mult daca ar fi stiut. Eu scrisesem vreo 20 de randuri in word, poate chiar mai mult, iar cand am pus aici, a trebuit sa mai tai.
    Mie nu mi se pare corect, dar nu postez comentariul ca sa ma cert:) Am vrut doar sa se stie ca si ceilalti puteau scrie mai mult de 10 randuri, dar numai lui Loz in Plic i s-a spus ca poate mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am mai participat cand am vazut textul lui loz in plic, stiam ca nu pot crea ceva mai bun decat ea

    RăspundețiȘtergere