Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 6 martie 2013

Al 6-lea volum din seria mult iubita Georgina K

Da cum ati auzit si ati vazut pe toate blogurile, Leda ne aduce in sfarsit al 6-lea volum. Eu una sunt foarte incantata pentru ca acum citesc volumul unu si imi place mult



DEZVĂLUIRI DE SUCUB, volumul 6 din seria GEORGINA KINCAID Richelle Mead
Dezvăluiri de sucub, ultimul volum al seriei, este mai mult decât un simplu romance paranormal despre escapadele unui sucub simpatic ─ este o carte despre dragoste, prietenie, intrigi, decepţii şi acceptare. Şi, deşi previzibil, sfârşitul aduce cu el răspunsul la multe întrebări şi dă sentimentul unei încheieri satisfăcătoare a poveştii Georginei.
De data aceasta, acţiunea are loc de Crăciun, şi Georgina lucrează part-time la un mall ca unul dintre elfii lui Moş Crăciun. Ea şi Seth sunt deja un cuplu, când, brusc, Georgina primeşte un ordin de transfer de la Seattle la Las Vegas. Slujba este una de vis, dar momentul nu este deloc potrivit pentru Seth, care nu îşi poate părăsi familia din cauza bolii cumnatei sale. În acelaşi timp, prietenilor Georginei li se par foarte ciudate condiţiile transferului şi decid să se implice ca să descopere ce se întâmplă de fapt. Iar Georgina află că s-ar putea să existe o problemă cu contractul ei…
Toţi prietenii Georginei sunt din nou prezenţi, fie că se întâlnesc la o seară de fondue, fie că participă la o competiţie de bowling organizată de Jerome împotriva rivalei sale. E un grup de prieteni veseli, toţi lucrători ai raiului sau iadului, mereu alături de Georgina atunci când ea are nevoie de ajutor, nişte personaje pitoreşti şi inedite ─ căci unde mai poţi găsi un demon ca Jerome, care a decis să umble prin lume cu înfăţişarea lui John Cusack, sau un înger beţiv precum Carter, care e întotdeauna îmbrăcat asemenea unui boschetar?
Intriga şi personajele unice, combinaţia de romance, aventură, mister şi umor fac din această serie o lectură fascinantă şi emoţionantă, o poveste mult prea bună pentru a fi ratată.
Cartea are 352 de pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este cartonată, iar preţul de listă 44,90 RON. La precomandă, veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.

19 comentarii:

  1. hm..dragut, dar eu nu stiu seria, insa cand am citit sucub m-am dus cu gandul la lost girl, involuntar..am facut paralela asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stii seria??
      Are nu stiu cate volume,dar nici eu nu am citit-o.

      Ștergere
    2. Sunt 6 volume, acesta e ultimul. Se pare că un sucub e un demon care absarbe energia muritorilor, pare destul de interesant. :)

      Ștergere
    3. Stiu ce este un sucub ;)) dar nu stiu seria pentru ca nu sunt atat de interesata de astfel de creaturi, eu am alte gusturi in ceea ce priveste cartile ;))

      Ștergere
  2. Nici eu nu am citit seria, dar probabil că o voi citi în viitor, îmi place cum scrie Richelle Mead.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce carte ai mai citit de ea?

      Ștergere
    2. Am mai citit Academia Vampirilor, care e foarte captivantă. :)

      Ștergere
    3. eu as citii spin offul dupa academia vampirilor poate osa apara in curand in romania

      Ștergere
  3. eu nu am inca curajul de-a pune mana pe ea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ce sens? Poate pentru că sunt multe volume? Şi pe mine mă sperie seriile lungi, însă până la urmă le dăm noi de capăt. ;)

      Ștergere
  4. Eu nu am citit inca seria asta si nici n-am auzit prea multe.Poate imi spuneti voi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) eu nu vreau sa stiu prea multe in ceea ce ma priveste pe mine sunt adepta altor carti si mai sunt si cateva pe care nu le-am citit ..oricum partea ciudata e aceea ca volumele ei se opresc la 6 cam toate ;))

      Ștergere
    2. urmeaza o recenzie a acestei serii pentru ca eu acum citesc volumul 1 pe langa alte 3 carti deci stai pe aproape

      Ștergere
    3. Le ai achizitionate pe toate ?...ma faci curioasa ..chiar daca sunt putin sceptica , o sa imi treaca dupa ce voi vedea si parerea ta ,

      Ștergere
  5. Nu ma atrage seria imi plac alte genuri de carti

    RăspundețiȘtergere
  6. seria asta seamana genial cu un serial: lost girl :D l am vazut si chiar seamana.....e absolut adorabila georgina :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da are ceva elemente din lost girl, sau lost girl e posibil sa fie putin luat dupa seria asta de carti , cert e ca nu stiu cu exactitate despre carte , dar serialul este unul foarte bun si vi-l recomand cu caldura

      Ștergere
  7. imi plac la nebuie toate 6 coperti ale volumelor :X
    abiaastept sa mi vina cartea ;;) iubesc editura leda.

    RăspundețiȘtergere
  8. la seria asta m a atras in special povestea georginei care m-a impresionat :D

    RăspundețiȘtergere