Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

vineri, 1 martie 2013

Epica The best

Epica a inceput in forta si dupa cum deja ne-a obisnuit are numai titluri de senzatie:Dupa cum bine stiti, acum vine cu alta surpriza:

De la primul la ultimul rând, cartea este pur şi simplu cuceritoare. E amuzantă, plină de suspans, de neprevăzut şi, bineînţeles – în Paris, cel mai romantic oraş al lumii – de dragoste.
Anna este o americancă exilată la Paris (fireşte că în pofida voinţei sale) pentru ultimul an de liceu. Totul e nou, necunoscut şi potenţial de neînţeles, inclusiv şi mai ales limba, iar ea trebuie să-şi măsoare de două ori toate gesturile, toate cuvintele, confuză şi disperată să nu facă vreo gafă. Singură n-ar reuşi, dar, vorba colegei ei din vecini: „de aceea sunt prieteni pe lume”.

Cu grupul de noi prieteni, totul se schimbă radical. Şi mai ales cu St. Claire – hei, care fată ar rămâne insensibilă la o asemenea combinaţie de însuşiri „extra”: bine-făcut, frumos, inteligent, vorbăreţ şi cu un ucigător simţ al umorului? Cu o singură problemă: „St. Claire e deja luat”, are o iubită. Anna îşi repetă „suntem doar buni prieteni, suntem doar buni prieteni”, dar sentimentele, reciproce, devin de neînlăturat.

Ezitări, îndrăzneli, îndoieli, interpretări greşite, întâmplări vesele şi triste, reacţii-surpriză şi un îndelung amânat sărut – tot arsenalul seducţiei şi tot jocul dragostei, bine dozat şi excelent temporizat. Cum mărturisea o cititoare vrăjită: „E una din acele cărţi pe care le citeşti şi îţi spui: Sper să mi se întâmple şi mie asta! Sper să întâlnesc şi eu pe cineva aşa! Sper să am şi eu prieteni ca aceştia!”

DUpa ce ne-a tot obisnuit cu titluri super:


         

Eu nu pot sa ii urez decat foarte mult succes pentru ca va avea nevoie si foarte multi fani si sa ii multumesc pentru toata fericirea adusa in casa
       

13 comentarii:

 1. deci eu sunt foarte incantata de cartile scoase si astept sa apara seria asta de carti myu..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu la fel.De-abia astept sa le si citesc si sa mai apara si altele la fel de frumoase ca si acestea.

   Ștergere
  2. si eu imi doresc acest lucru, sper sa aibe succesul scontat ;))

   Ștergere
  3. nu prea am inteles la ce carti MYU va referiti, dar s mie imi plac cele scoase de aceasta editura pana acum

   Ștergere
  4. catalina nu exista carti myu, myu este cuvantul care ma defineste pe mine ..=)) il folosesc foarte des atat in viata reala cat si in mod virtual..myu,,exprima fericirea mea ..si e o chestie kawai ( adica draguta si japoneza -imprumutata de pe la ei ;)) ) deci nu exista carti myu, sau cel putin nu inca =))

   Ștergere
 2. editura epica a luat niste titluri cerute de publicul tanar, e usor sa te iubesc imi place

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da si cine stie ce ne mai asteapta?

   Ștergere
  2. Într-adevăr, Epica va ajunge o editură foarte iubită de tineri. :)

   Ștergere
 3. Bravo, Epica!! Mulţumim din suflet şi la cât mai multe apariţii de acest gen!

  RăspundețiȘtergere
 4. Editura Epica e super tare.Scoate cele mei frumoase carti pana acum.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pentru publicul tanar ;)) adevarat ;))

   Ștergere
  2. O mulţime de edituri au adus în ţară cărţi grozave. Dar meritul Editurii Epica e acela că aduce titluri cerute de tineri, pe care alte edituri nu le iau în considerare.

   Ștergere
  3. cei de la leda le mai iau in considerare, si rao sau litera insa epica incepe sa le faca concurenta

   Ștergere