Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 19 decembrie 2012

Lecturi de iarna

Ca tot vin sarbatorile aveam in minte de ceva timp sa citesc ceva in spiritul Craciunului asa ca aici sunt doua carti pe care le am si vreau sa le citesc :
Colind de Craciun
Holly Clause
Astept alte sugesti si vreau sa va intreb voi ce o sa cititi vacanta asta?

16 comentarii:

  1. dupa ce termin Vrajitor si vrajitoare, am un teanc de carti carema asteapta sa-l citescdarnu m-am hotarat inca...iar ca lecturi de iarna nu mai stiu nici eu altele decat pentru copiii mai mici, stiu ca mi-a placut mult cartea Poveste de iarna de GH Onea, o alta poveste pentru aceasta perioadaeste Fetita cu chibriturile de HC Andersen. Sa i le dai fratiorului tau sa le citeasca! Aaaa, eu mereu cand era iarna imi placea sa citesc Fram ursul polar sau Colt alb:)) nu stiu de ce, cred ca ma trimiteau copertile cu gandul la zapada. colind de Craciun al lui Dickens mi-l doresc si eu dar inca nu mi-am cumparat cartea! e frumos oricum din cate am inteles!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sugestie: Un altfel de Craciun de John Grisham :D Eu in vacanta am de gand sa citesc seria Eve, Evernight, Maximum Ride, categoric Insurgent, Vampirii din Morganville, trebuie sa termin si Damnare, si Domnul Lecoq (nume ataaat de ciudat) si sper sa mai am timp sa ajung la zi cu serialul Tvd, Lie to me si Cele 9 vieti ale lui Chloe King (serialul e naspa, nu va uitati :)) )

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am citit Bestia Umana de Emile Zola dar nu iti recomand cartea mult prea psihologica si profunda:-j...si acum citesc Cele 13 Motive;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceva in spiritul Craciunului hmmm:-? nu prea stiu ti-as recomanda Fior actiunea se petrece iarna, deci ma gandesc ca ar putea fi in spiritul Craciunului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bianca cred ca a citit Fior de ceva timp

    RăspundețiȘtergere
  6. Citeste Damnare si toata seria apoi dacda-ti palce.Este superba dupa parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. super merg la focul sobei cu un pahar de lapte :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu acum citesc Parcul Mansfield de Jane Austen. Nu e în spiritul Crăciunului, dar e o carte drăguță, și am văzut că ție îți place și literatura clasică. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. parcul mansfield? de cand il caut nici la anticariat nu l-am gasit! am citit si eu cateva carti de jane austen pe care le-am luat de la anticariat dar parcul nu l-am gasit si mai e una dragoste si prietenie parca

      Ștergere
  9. Eu acum citesc Eve 2 si este superba.

    RăspundețiȘtergere
  10. Succes cu cititul.Cred ca ambele carti sunt foarte dragute.Mai ales pentru sarbatori sunt perfecte.

    RăspundețiȘtergere
  11. am colind de craciun de un secol da nu ma atrage

    RăspundețiȘtergere
  12. Poti sa citesti Fortele Raului Absolut.

    RăspundețiȘtergere