Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 9 martie 2014

Melodia zilei #71

Ce parere aveti de acest cantec cantat in mai multe limbi?
In ce limba vi se pare ca suna cel mai bine ?

6 comentarii:

  1. Suna bine in orice limba! Imi place foarte mult molodia asta, cateva zile numai asta am ascultat :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Spre ruşinea mea nu am vizionat filmul, sper să o fac cât de curând, dar piesa aceasta până în prezent am auzit-o doar în varianta engleză cântată de Demi pe care o ador şi cea cântată de interpreta Violettei, un serial la care eu mă mai uit din când în când, deşi sunt fană disney pe acesta l-am ratat. Ascultând acum cele 25 de ani pot spun că am toate sunt drăguţe dar am un top 5 cele mai frumoase limbi, engleza, cea cântata de Violetta, germana, rusa,japoneza. Cam astea ar fi

    RăspundețiȘtergere
  3. Engleza, franceza, spaniola, subiectivism:D doar pe astea le inteleg. E cantata in limba thai:-) :-) nu am auzit de ea pana acum dar numai in romana nu s-a incercat, ce-i ura asta fata de rasa?!:( ma asteptam sa incerce si n a noastra, pe-ale vecinilor le-au incercat, nu-i corect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aparent suntem defavorizati mereu si partea cea mai ciudata e ca noi suntem un popor primitor si bland cu ei, ospitalier, nu stiu daca termenul de omenos se mai poate atribui, dar oricum suntem pe aproape, dar si orbi din nefericire. Totusi eu inca cred ca se va schimba ceva, daca nu, macar sa visam.E gratuit.

      Ștergere
  4. Mie imi place foarte tare melodia asta/

    RăspundețiȘtergere