Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

sâmbătă, 15 februarie 2014

Premiile concursului de fidelitate

Azi, cu intarziere, anunt premiile concursului ce se afla inca in desfasurare aici, pe blog.
Acestea sunt:

Caietul Roxanei si alte jurnale
Nymphette_dark99 editia a 2-a
Gideon, hot de buzunar

Cei care nu s-au inscris pana acum, nu o mai pot face. Distractie placuta in continuare pe bloguletul meu

12 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase premile, ultima carte e chiar draguta, o am deja in biblioteca si pot spune ca este amuzanta si oarecum captivanta, vorbind de calatoria in timp. De primele doua carti nu stiu nimic si nu ca as fi trait intr-o pestera pana acum , dar mai greu cu mine . Sunt foarte curioasa in privinta primelor doua carticele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am niciuna dintre aceste carti, dar am auzit despre toate. Nymphette_dark99 vroiam chiar sa o achizitionez curand pentru ca am auzit atat de multe despre ea si chiar eram curioasa sa vad ce e cu ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am cautat si eu ceva informatii despre ea, dar inainte sa-i dau enter am stat si am analizat situatia , si am zis nu.Mai astept. Tot ce stiu e ca este scrisa de o autoare romanca

      Ștergere
    2. Prima mea impresia a fost: "Ce e cu cartea asta?!?!" descrierea mi se parea foarte dubioasa si inca mi se pare asa, dar dupa am vazut o multime de pareri ce spuneau ca este o carte foarte buna si cum nu-mi place sa stau pe margine mi-am propus sa o citesc.

      Ștergere
    3. :))...este de bine atunci. Eu inca sunt in dubii;)) Desi de cele mai multe ori autorii romani ne rezerva surprize foarte placute si neasteptate, pentru ca in ultima perioada suntem invadati de alti autori, iar ceea ce avem uitam sa apreciem si e trist.

      Ștergere
    4. Din aceasta cauza eu apreciez foarte mult Editura Adenium, sustine scriitorii romani indiferent daca sunt cunoscuti sau urmeaza sa debuteze. :)

      Ștergere
    5. hm, uite ceva ce se inscrie pe lista de Krisszu fa-o curand. Trebuie sa caut si eu niste informatii.Ma simt ca un om sosit dintr-o pestera , care din cauza indolentei sale rateaza cele mai frumoase aspecte si comori ale literaturii romanesti.

      Ștergere
  3. Vaaiii de cand imi doresc sa citesc ultima carte, daca as castiga as alege-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. Castigatorii pot alege? Ma gandeam ca sunt puse in ordine, adica pentru cel cu cele mai multe comentarii este prima carte si tot asa :-??

    RăspundețiȘtergere
  5. vedem la sfarsit daca e in ordine sau va intelegeti voi. inca nu m-am decis

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase cartile <3 Si foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragute premiile!! Chiar imi doresc sa citesc "Nymphette_dark99" de ceva vreme. :)

    RăspundețiȘtergere