Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 5 februarie 2014

Pe Strada Londra la editura Trei



PE STRADA LONDRA, de Samantha Young, în curând în colecţia Eroscop!

A doua carte din seria Pe Strada Dublin ne readuce în Edinburgh pentru încă o poveste emoţionantă, impregnată de erotism, în care Samantha Young nu se teme să abordeze teme incomode.

Jo Walker are un obiectiv clar: să găsească un bărbat care să le ofere stabilitate financiară ei şi familiei ei. Pentru aceasta, însă, trebuie să joace un rol care i-a devenit o a doua natură şi să le ascundă potenţialilor parteneri adevărul despre familia ei. Cand îl întâlneşte pe Cameron McCabe, acesta o judecă după aparenţe şi îşi formează o opinie nu foarte măgulitoare. Dar, pe măsură ce încep să se cunoască, Cam descoperă că Jo nu e ceea ce pare, iar Jo descoperă un bărbat în faţa căruia nu trebuie să se ascundă. Oare va îndrăzni Jo să pună în joc viitorul ei şi al fratelui ei dând curs atracţiei mistuitoare dintre ea şi Cam?

Samantha Young s-a născut la Stirlingshire, Scoţia. A absolvit în 2009 Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antică şi medievală. Cărţile sale acoperă mai multe genuri: romance, paranormal, fantasy urban şi subiecte contemporane. Pentru romanul Pe strada Dublin, Samantha Young a fost nominalizată la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance.

15 comentarii:

  1. Mi-a placut Pe strada Dublin asa ca de abea astept sa citesc Pe strada Londra:-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am citit cartea Pe strada Dublin, dar pare destul de interesanta seria :-??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm acum am citit descrierea deci povestea unor personaje secundare nu se continua in cel de-al doilea volum....fiecare volum este de sine statator chiar daca face parte dintr-o serie. Cred ca o sa imi placa oricum, imi place stilul Samanthei Young. Ti-o recomand

      Ștergere
  3. Hm e o serie de mai multe carti?..Nu am citit nici macar o carte din aceasta serie.Eu cu erotismul, undeva pe sub nivelul marii.Dar nah. Totusi trebuiesalecturez cele 50 de umbre ale lui Christian ...brr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceiasi situatie si aici :D Si eu trebuie sa citesc Cele 50 de umbre.. inainte sa apara filmul.

      Ștergere
    2. diana intr-un fel ma bucura situatia asta, adica nu mai sunt singura, pe o parte ma ingrijoreaza nu stiu de ce, a ba da pentru ca au citit fete de 12-13 ani si o considera o carte foarte importanta pentru dezvoltare personala, incep sa prind radacini .

      Ștergere
    3. Auci, mi se pare putin ciudat ca fete de 12-13 ani sa considere o carte mai mult sau mai putin erotica importanta pentru dezvoltare lor. Adica iti cam da de gandit. (iar eu nici acum nu m-am atins inca de vreo carte cu caracter erotic pronuntat, adica ceea ce am citit avea secvente trecatoare, nu se punea accent)

      Ștergere
    4. corect, tin minte ca am avut o mare dezamagire in legatura cu acest gen de carti erotice, a fost prima oara cand ma atinsesem de una , aveam 16 ani, si clasa a noua ...am nimerit jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani, a fost cea mai traumatizanta carte ever. NU O RECOMAND.

      Ștergere
    5. Fetelor incercati Pe strada Dublin, scenele de sex nu sunt descrise in detaliu, are multa actiune si nu este o trilogie, se trece repede peste scene pentru a ajunge la finalul cartii la ceva concret intre cele doua personaje principale si la ceva mai putin concret la personajele secundare ale caror povesti le vom descoperi in continuarea seriei probabil, cine a citit seria Chimie perfecta intelege, apar aceleasi personaje dar in fiecare volum este prezentata o alta poveste de dragoste. Si eu nu inteleg de ce este la categoria erotic...pe bune...nu contine nici 20% scene ca in umbreke lui grey sau atractia, asa ca v-o recomand. De abea astept sa citesc si acest al doilea volum.

      Ștergere
    6. nu am citit chimie perfecta, am doar volumul 3 nu prea stiu cum a ajuns acolo, dar daca scenele de sex nu sunt prezente in detaliu , poate o sa o lecturez si eu .

      Ștergere
    7. Mie nu mi se pare relevant daca scenele de sex sunt descrise in detaliu sau nu, mai important e cum sunt scrise. Pentru ca daca vorbim de Miller, Bukowski, Murakami, Sade (unde descrierile sunt destul de exacte), vorbim totusi de autori clasici, "buni" de citit.

      Ștergere
    8. acei clasici de care incerc sa ma feresc ;)) . Nu am auzit de nici un autor mentionat de tine . Dar, parca nu sunt atat de tentata.

      Ștergere
  4. Sunt curioasa cum e aceasta carte, asteptam o recenzie;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am citit prima carte din serie si chiar mi s-a parut foarte buna."Pe strada Dublin" chiar merita citita.De-abia astept sa citesc si aceasta carte din serie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am citit nici macar prima carte din serie. Desi am auzit ca nu se leaga chiar asa de mult si ca pot sa le citesc si separat, inca astept sa citesc primul volum. :)

    RăspundețiȘtergere