Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

marți, 4 februarie 2014

Cum sa impaturesti o camasa cu o carte

Cartile sunt adevarate comori, dar se pare ca un roman mai inventiv le-a mai gasit o intrebuintare, si anume sa ajute la impaturirea camasilor.

Va las mai jos linkul
LINKULLLLLL
Mie mi-a placut enorm si sunt curioasa. O sa incercati si voi?

11 comentarii:

  1. eu o sa incerc sigur, ce idee super! incerc fiindca iubitul meu are un serviciu de asa natura incat zilnic este in uniforma si implicit in camasa:), dupa ce le scoteam din masina de spalat si le calcam ma gandeam cum sa le impachetez....dar uite acum mi-a picat fisa:D nu au camasile un carton de dimensiunea A4 in care sunt impachetate ele cand le cumparam? de acolo i-a venit romanului ideea. m-am abonat si eu la acel canal youtube sa vad ce idei imi mai da! imi plac sfaturile utile si practice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta idee. Macar le va da unora motiv sa isi cumpere carti si poate dupa ce vor termina cu impaturitul se vor gandi sa incerce sa foloseasca respectivele carti si in moduri mai utile *cough* cititul *cough*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cui nu-i place cititul va folosi o agenda sau un caiet a4:-) , nu-i problema:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar daca vor cumoara o carte special pentru asta ar putea sa o si foloseasca in scopuri si mai productive... adica sa o citeasca :)) E un win-win :))

      Ștergere
  4. Cartile sunt multifunctionale :)) Foarte interesanta ideea, nu cred ca o voi folosi (nu foarte curand) momentan imi tin hainele care se sifoneaza usor pe umeras, ca sa nu fiu nevoita sa le calc de doua ori (lenea) :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu fac la fel fiindca nu imi place sa calc:D

    RăspundețiȘtergere
  6. interesantă idee, mă şi imaginez făcând asta, dar cuvântul cheie îmi imaginez, se pare totuşi că oamenii nu duc lipsă de imaginaţie ţi asta e bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. E foarte interesant si da,cred ca o sa incerc.Este o inovatie.

    RăspundețiȘtergere