Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

vineri, 5 iulie 2013

Recenzie Prietenii mei, iubirile mele

Marc Levy
Paperback
25 lei
LINK DE CUMPARARE
Carte primita la un schimb de  carti
312 pagini
Editura Trei




Descriere:


Proaspat divortati, Antoine si Mathias simt nevoia sa inceapa o noua viata. Cei doi barbati de 30 de ani, prieteni de cand lumea, se instaleaza in aceeasi vila, impreuna cu Louis si Emily, copiii lor, si isi impun un set de reguli stricte, dintre care insa primele doua, cele mai importante, se vor dovedi repede imposibile: 1. fara baby-sitter; 2. fara prezente feminine. O poveste tandra si extrem de amuzanta despre prietenie, destin si iubiri ce nu intarzie sa apara. O poveste adevarata care trebuia sa devina scenariu de film, dar care a devenit mai intai de toate un roman de succes.

Parerea mea
Mathias si Anthony sunt amandoi doi parinti si buni prieteni pe care soarta ii uneste si mai mult cand cei doi sunt nevoiti sa se mute impreuna si sa ii ia si pe copii lor cu ei. Ajung sa se imprieteneasca cu Sophie, vanzatoarea de la florarie si cu Yvone, detinatoarea unui bar si incet incet incep sa functioneze ca intr-o comunitate ajutandu-se unii pe alti atunci cand au nevoie.
E o carte care te invata cat de important e sa te poti baza pe prieteni si sa stii ca ei sunt acolo pentru tine atunci cand ai nevoie. O poveste despre viata, despre rasplata pe care o primesti daca ai sufletul curat. Marc  Levy are un stil unic de a povesti si de a pune in lumina trasaturile personajelor prin replici savuroase si glume  inteligente. Da dovada de un talent cu care te captiveaza incet-incet iar la sfarsit te face sa vrei sa mai citesti carti scrise de el. Marc isi asigura succesul prin fiecare poveste pentru ca reuseste sa integreze aventurile oricarui om, lasand impresia ca sunt povesti adevarate, povestile noastre de viata.

Iar aici aveti un trailler:
Citate:






1 comentarii:

  1. draguta cartea! de ce nu i-ai dat stelute complete, ce anume nu ti-a placut?

    RăspundețiȘtergere