Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 5 iunie 2013

Recenzie Cele noua vieti ale lui Chloe King #1

Liz Braswell
Coperta cartonata
286 pagini
21 lei
Carte cumparata
LINK DE CUMPARARE
Descriere
Chloe King este o fata obisnuita de saisprezece ani, care face lucruri normale - merge la scoala, mai chiuleste uneori ca sa se intalneasca cu prietenii, e vesela, ia note bune. Dar, chiar inainte de a implini saisprezece ani, isi doreste tare mult ca viata ei sa se schimbe, sa devina mai interesanta, mai plina de actiune, mai… periculoasa si sa cunoasca iubirea. Si iata ca, in curand, incepe sa observe ca i se intampla multe lucruri ciudate - ii cresc gheare de pisica, vede perfect pe intuneric, devine tot mai agila, iar cand cade din cel mai inalt turn din San Francisco moare, dupa care invie…De acum inainte, viata ei tihnita se va schimba mult mai mult decat isi dorise…
Incepe sa descopere cine este cu adevarat si afla ca este originara din Ucraina, de unde a fost adusa in America de tatal sau adoptiv. De asemenea, ca este descendenta unei mitice rase de feline, Mai, si ca menirea ei - in calitate de Unificatoare - este salvarea si protejarea semenilor. Deci cele noua vieti trebuie puse in slujba apararii speciei sale. Va reusi oare?
Mister, supranatural, suspans, planuri malefice, o poveste de dragoste - ce va puteti dori mai mult?



Parerea mea
Am citit aceasta carte pe nerasuflate si nu doar pentru ca are putine pagini si scrisul mare. Povestea in sine este foarte captivanta. De cate ori nu ne-am dorit cand eram mici, impulsionati de toate rautatile pe care le vedeam la TV sau in orice loc, sa avem daca nu puteri speciale macar forta de a lupta daca suntem atacati pe strada. Chloe King incepe sa se apere singura cand puterile ei isi fac aparitia. Miscari de karate si viteza foarte mare sunt doar cateva dintre noile ei puteri pe care le descopera treptat. Ce sa mai zici atunci cand trei baieti super isi fac aparitia in viata ei: Xavier, Brian si Alek, unul fiind strainul cu care s-a giugiulit intr-un club, altul baiatul simpatic si nonconformist intalnit intamplator, iar celalalt cel mai popular tip de la scoala care incepe sa o bage in seama tocmai cand ea, odata cu noile puteri prinde si curaj, mult mai mult curaj. Inconjurata de 3 baieti nu mai buni de luat acasa, cu noi puteri si cu un asasin pe urmele ei si mai nou fara cei mai buni prieteni care decid sa se conbine, Chloe trebuie sa invete sa se bazeze doar pe ea si sa scape cu viata, chiar daca are mai multe.



3 comentarii:

  1. da....si totusi....nu e genul meu! o fata care e descendenta dintr-o pisicuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu prea mi-a placut. Chloe, mai ales, mi s-a parut un personaj ..fitos :)) Nu stiu cum sa-i zic altfel. In calduri, suna prea prea. Mi-a placut in schimb,de prietenii lui C :D Paul si Amy ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Uhm, Ucraina? Sună interesant. :D
    Partea cu felinele pare cam trasă de păr, dar îmi place modul în care ai prezentat cartea. Poate ar trebui să o încerc. :D

    O nominalizare aici.

    RăspundețiȘtergere