Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

luni, 29 aprilie 2013

Sfarsit de saptamana #4 si inceput #5




Iata ca a sosit si a 5-a saptamana, Doamne parca ieri deschisesem aceasta rubrica si a venit momentul sa mai vorbim, sa vedem ce am mai facut peste saptamana. La mine saptamana a fost relativ plictisitoare, dar sfarsitul a fost demential pentru ca am vazut filmul Jocurile Foamei care mi-a placut enorm pentru ca nu s-a indepartat mult de la carte. Au fost cateva personaje care mi-au placut mult si m-am bucurat sa vad ca actorii aratau exact asa cum mi-am imaginat. Ce sa mai zic de actiunde care chiar m-a tinut cu sufletul la gura de la primul minut pana la ultimul. A fost un film mai mult decat reusit.
Curand voi posta si rubrica mailbox ca sa vedeti ce bunatati am primit luna asta, iar saptamana asta am primit the best bunaciune ever:)))) Azi sau maine se anunta castigatorii Libris si va rog din nou sa imi tineti pumnii stransi de tot. Am terminat de citit Accidentul care mi-a placut mult si am inceput Orasul cu salcami dar pana acum nu imi place. E despre Adriana, o fata care devine femeie sau asa crede ea pentru ca e si ea pentru prima oara pe stop=)))  Voi ce ati facut saptamana asta? V-ati uitat la Jocurile Foamei?
O saptamana cat mai frumoasa va doresc:***


2 comentarii:

  1. myu sa ai parte de o saptamana faina, ei bine am avut o saptamana plictisitoare , asa va fi si aceasta ..mai o zi si liberi , apoi teze si lipsa de la blog in perioada asta ca deh asa-i fai . Nu m-am uitat la film .

    RăspundețiȘtergere
  2. tocmai s-au anuntat castigatorii libris, deci mergi mai inainte si invata din treaba asta ca in viata nu totul este corect sau asa cum ai vrea sa se intample!
    la mine a fost o saptamana agitata nicidecum usoara, am avut multeeeeee de facut si cea care tocmai a inceput sper sa fie un pic mai usoara.....

    RăspundețiȘtergere