Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

vineri, 19 aprilie 2013

Recenzie Fior

Maggie Stiefvater
Cartonata cu supracoperta  
40 lei
Cumparata
380 pagini
LINK DE CUMPARARE


Descriere
De multi ani Grace îi observa pe lupii din padurile aflate în spatele casei ei.

Un lup cu ochii galbeni - lupul ei - a reprezentat mereu o prezenta fara de care nu mai putea sa-si închipuie viata. 

Între timp, Sam traia doua vieti: iarna, în padurea înghetata, protejat de haita si mereu în compania unei fete neînfricate, iar vara, putine si pretioase luni petrecute ca om... pâna când frigul îl facea sa se transforme la loc.

Acum, Grace face cunostinta cu un baiat cu ochii galbeni, care i se pare atât de cunoscut, încât i se taie rasuflarea. 

Este lupul ei, el trebuie sa fie. 

Dar, pe masura ce iarna se apropie, Sam trebuie sa se lupte ca sa îsi pastreze forma umana sau sa riste sa o piarda pe Grace, dar sa se piarda si pe sine... pentru totdeauna.

Parerea mea

Initial eram mai mult decat incantata de aceasta carte si de faptul ca am reusit sa o cumpar. Cand am inceput sa o citesc eram nerabdatoare. Pe la pagina 50 eram ceva de genu: WTF nu imi spune ca aceasta carte e cu adolescente obsedate de lupi ca si cand ar fi Damon sau mai stiu eu ce hot star. Dupa 50 de pagin povestea a inceput sa capete contur, iar la sfarsit nu o mai puteam lasa din mana. Astept nerabdatoare volumul doi chiar daca nu il voi citi prea curand pentru ca, la cum scoate Rao o carte mai degraba ajung eu la pensie.
Povestea sta in felul urmator. Avem o fata, un lup, o poveste incalcita si plina de hopuri deci ce sa mai: subiectul perfect pentru o poveste de succes. In dorinta lui Sam, lupul nostru de a petrece cat mai mult timp cu Grace, fata noastra, acesta fuge si se ascunde cat mai departe de frig, sursa transformari lui, Apar complicatii in relatia lui cu ceilalti membrii ai haitei si vechi iubite geloase isi fac aparitia amenintand-o pe Grace, hopurile noastre:) Povestea e frumoasa. E o lectura usoara si romantica pentru cei care iubesc povestile cu varcolaci. Eu ii dau 4 stele pentru ca inceputul a fost aiurea rau. Voi ati citit-o? Ce parere aveti de ea sau de recenzia mea?


3 comentarii:

  1. da, eu am citit-o si mi s-a parut doar o poveste de dragoste dintre un om si un varcolac:) nimic mai mult, cred ca am citit-o imediat dupa efectul seriei Amurg, si la mine nu a mai prins asa de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare o lectură frumoasă şi îmi doresc de mult să fac rost de ea. E bine că ne-ai avertizat în privinţa începutului, sper să am răbdarea de a trece peste el. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu u am citit cartea dar nu ma atrage prea mult . Recenzia este mai dezvoltata putin , felicitari :*

    RăspundețiȘtergere