Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 14 aprilie 2013

Precomenzi si noutati in saptamana 8-14 aprilie

A aparut coperta cartii Destine la limita la Epica. Va place?


ATÂT DE DIFERIȚI UNUL FĂȚĂ DE CELĂLALT… ŞI TOTUŞI, ATÂT DE POTRIVIŢI.
Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat în seara în care Echo Emerson s-a transformat, dintr-o fată populară în școala ei, cu un iubit atletic, râvnit de multe dintre colegele ei, în bârfita paria cu cicatrice „monstruoase” pe braţe. Nici măcar Echo nu-şi poate aminti întregul adevăr despre seara aceea oribilă. Tot ceea ce ştie este că vrea ca totul să revină la normal.
Dar când Noah Hutchins, singuraticul și teribil de sexy, îmbrăcat cu geaca lui neagră din piele, obişnuit să se folosească de fete, pătrunde exploziv în viaţa ei, cu o atitudine de dur, însă şi cu o surprinzătoare capacitate de înţelegere, lumea lui Echo se schimbă într-un fel pe care ea nu şi l-ar fi putut închipui vreodată. Normal ar fi ca ei doi să nu aibă nimic în comun. Iar cu secretele apăsătoare ale fiecăruia, să fie împreună pare, în mare măsură, imposibil.
Numai că, la răscrucea destinelor lor, normalitatea capătă alte valenţe, şi nebuneasca atracţie dintre ei refuză să dispară. Iar Echo se vede nevoită să se întrebe până unde ar putea forţa limitele, şi cât ar fi dispusă să rişte pentru singurul băiat capabil s-o înveţe cum să iubească din nou.
—    N-O SĂ SPUN NIMĂNUI, Echo, îţi promit.
Noah mi-a dat părul peste umăr şi mi-a așezat o şuviţă răzleaţă pe după ureche. De multă vreme nu mă mai ATINSESE cineva aşa, ca el. De ce trebuia să fie Noah Hutchins?
Privirea OCHILOR LUI DE UN BRUN ÎNCHIS s-a lăsat spre braţele mele acoperite.
— Nu tu ţi-ai făcut asta, nu-i aşa? Ţi-a făcut-o altcineva?
Nimeni nu-mi mai pusese vreodată întrebarea asta.
Toţi se holbau.
Toţi şuşoteau.
Toţi râdeau.
Dar nimeni n-a întrebat vreodată.

„O poveste de dragoste pe muchie de cuţit, care te absoarbe şi nu-ţi mai dă drumul. Am fost captivată!”
— Gena Showalter, autoarea seriei Intertwined, bestseller New York Times
„O carte fascinantă şi emoţionantă!” – Simone Elkeles, autoare de romane bestseller New York Times
Katie McGarry era adolescentă pe timpul modei grunge şi a trupelor de băieţi, şi-şi aminteşte de acei ani ca de cei mai buni şi, în acelaşi timp, cei mai răi din viaţa ei. Iubeşte muzica, finalurile fericite, reality-showurile de televiziune, şi, în secret, e fan al echipei de baschet a Universităţii Kentucky.
Multumimmmmmm Epicaaaaa
Tot la Epica avem si Mare Tranquilitatis
Thanxs again Epica
Daca doriti sa cititi un fragment tradus de mine din Destine la limita click aici
Iar pentru fragment din Mare Tranquilitatis click aici


La rao avem citittorul de cadavre click pe imagine pentru comanda

În China antică, doar judecătorii cei mai abili obţineau râvnitul titlu de "cititor de cadavre". Ei formau o elită de medici legişti care, chiar cu riscul propriei vieţi, aveau responsabilitatea ca nicio crimă, oricât de greu de rezolvat ar fi părut, să nu rămână nepedepsită. Fii primul care citește cartea Cititorul de Cadavre, Antonio Garrido!

Iar la Nemira avem doua carti superbe
                                                                                si 
O ador pe Rodica si tare as vrea sa citesc aceasta carte
vOUA CE VA FACE CU OCHIUL DE AICI?

3 comentarii:

  1. De cele de la namira nu stiam , cu siguranta Destine la limita ma tenteaza

    RăspundețiȘtergere
  2. Destine la limita ..aww de când o aștept .

    RăspundețiȘtergere
  3. destine la limita sigur imi place, iar daca simone elkeles a spus ca e o carte super atunci inseamna ca asa si este:) eu mai am cateva pagini din chimei perfecta 2 de simone elkeles si de abea astept sa aparavolumul3 in Romania.
    Rodica Ojog Brasoveanu, e geniala, ascultati-ma ce va spun, nu stiu ce carte este ca nu vad bine titlul, insa iti recomand sa te apuci sa citesti seria Melaniei Lupu, Bianca nu o vei mai lasa din mana pana nu vei afla criminalul, si o sa te si amuzi pentru ca e serie de romane politiste icnaracte de umor, datorat comicului de situatie. Eu mi-am luat in decembrie Cianura pentru un suras pe care o citisem de la o prietena insa mi-am dorit mult sa o am si eu in biblioteca si continuarea ei pe carenu o citisem, 320 de pisic negre. Mai vreau sa imi cumpar din aceea serie buna seara Melania, o toaleta a la liz taylor, statuia din parc etc. Asculta-ma ce iti spun Citeste Cianura pentru un suras si o sa vezi ca e geniala, mergi pe mana mea si tu poate o sa iti completezi si mai repede intreaga serie a Melaniei, ciclul Melaniei.

    RăspundețiȘtergere