Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

vineri, 12 aprilie 2013

Castigatori conucrs de fidelitate

Am ales castigatorii cu cele mai frumoase si mai ,,de calitate'' comentarii:

Locul 1: Paun Catalina
Locul 2: Romina Gianina
Locul 3: Krisszu

Premiile sunt : Darul. Armance si stiu ca promisesem sa dau Tara Duncan 7, dar cand mi-a ajuns cartea azi Mihai pur si simplu s-a indragostit de ea si cand am incercat sa il conving ca o promisesm la concurs a inceput sa planga deci imi pare rau dar al 3-lea castigator va trebui sa isi aleaga o carte dintre Nu plange sub clar de luna si zori de zi.
Prima isi alege Catalina dintre Darul Armance si una dintre nu plange sub clar de luna sau zori de zi. Daca ea de exemplu isi alege nu plange ,zori de zi  e scoasa de la premiu si romina si kriss trebuie sa isi aleaga intre armance si darul. Apoi alege Romina si Kriss ramane cu ce a ramas. Sper ca ati inteles. Acum, daca va intrebati de punctaj nu le voi afisa pentru ca nu am stat sa le numar. De-a lungul concursului am urmarit indeaproape comentariile si  am ales mereu cele mai bune comentarii. Nu are sens sa pun numere pentru ca acest concurs s-a bazat pe calitate si nu pe cantitate. Sper sa continuati sa comentati si dupa incheierea concursului;) Bravo castigatoarelor

                   

13 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superrrrrrrrr vreau Darul sa citesc, fiindca am citit si vrajitor si vrajitoare si vreau sa ii vad continuarea, saracul fratior al tau stiu si eu cum e sa te desparti de o carte si sa nu vrei. Kriss spor la ales impreuna cu Ralu. Felicitari noua tuturor:-) va pup, multumesc Bianca, o sa iti urmaresc cu placere blogul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitări fetelor şi lectură plăcută! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari tuturor ..am tot scris si rescris cuviinte ..si nici acum nu stiu ce am vrut sa exprim cu adevarat , aceasta e si dovada celor doua comentarii sterse ..in primul rand felicitari tuturor ,,,apoi .am atatea cuvinte ca nici acum nu le pot exprima si se datoreaza si cartii spulbera-ma si acum universul e putin destramat ..dar ..chiar nu am cuvinte cand imi revin si nu mai sunt zdruncinata am sa spun ce mai vreau sa rostesc pentru ca acum nu pot .

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitarii , eu cred ca o sa aleg Nu plange sub clar de luna .Lectura placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta alegi ? Lectura placuta tuturor eu am sa aleg Armance.

      Ștergere
    2. Ok ..lectura placuta :*:* Sa te bucuri de carte..este foarte draguta eu am indragit-o atunci cand am citit-o prima oara :*

      Ștergere
    3. Lectura placuta fetelor. Eu cred ca trebuie sa o apreciem mult pe bianca pentru ca ne ofera carti atat de bune pentru fidelitate.

      Ștergere
  7. Romina pardon...nu ralu:-)

    RăspundețiȘtergere