Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 27 februarie 2013

Imi iubesc fratele

Ieri m-a venit printr-un schimb de carti cu michikit cartea Harry Potter despre care ii tot vorbeam fratelui meu de 8 ani. Cand a vazut-o era incantat de ea si abia astepta sa termine Gideon ca sa o inceapa, dar stia foarte bine ca asta o sa mai dureze. Am plecat eu la scoala si cand m-am intors el deja dormea. Nu stiu ce mi-a venit mie si m-am uitat in ghiozdanul lui pe care il pregateste seara pentru a doua zi de scoala si ce credeti ca am gasit: Cartea Harry Potter. Am fost atat de fericita cand am vazut ca isi ia cartea cu el la scoala sa o citeasca, incat i-am scos cartonasul de la Mega Image pe care il folosea ca semn de carte si i-am pus un semn adevarat si foarte frumos. De dimineata a venit la mine in camera si mi-a zis ca ii place surpriza. Nu e asa ca e foaaaaaarte dulce copilasul asta=)))?

18 comentarii:

  1. ca sa inteleg cel din imagine in mod clar nu e fratele tau, dar e dulce poza..imi pare un gest frumos acesta pe care l-ai facut pentru el ;)) vreau sai eu un frate sau o surioara myu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel din imagine este asemanator cu bebelus din tom si jerry:))

      Ștergere
  2. Ce dragut! Foarte frumos gestul tau. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte frumos ce ai facut! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Aww, ce frumos! ^^ De curiozitate, cum l-ai determinat pe fratele tău să-i placă lectura? Sora mea mai mică abia dacă se atinge de cărţi, trebuie să o mituiesc cu dulciuri sau cu episoade de desene animate. :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mita functioneaza?...in general pasiunea se mosteneste ...dar e posibil sa nu o atraga acuma ci mai tarziu ..

      Ștergere
    2. daca de mica nu vrea, atunci ferice de tine:)) toate cartile le vei lua tu la tine acasa drept zestre fara sa te certi cu nimeni pe ele:)

      Ștergere
    3. numai sa aiba un sot pasionat de lectura ca altfel vor intervenii certurile

      Ștergere
  5. o sa ii placa mult HP. ce dragut e sa ai un frate mic si sa te intelegi cu el! eu n-am frati si nici surori si la varsta mea oricum nu mai vreau asa ceva! dar cand eram mica si ma intreba daca vreau un frate sau o surioara ma puneam pe plans:)) ca nu suportam sa impart nimic cu nimeni, acum insa regret ca nu am avut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. priveste partea buna a lucrurilor mai mult pentru tine ..desi ..eu stiu cat e de urat sa nu ai un frate sau o sora cu care sa impartasesti orice cu ea ,,,

      Ștergere
    2. Mie sincer nu mi-a placut HP.Nici cartea,nici filmul.

      Ștergere
    3. mie mi-a placut hp am crescut cu el..

      Ștergere
    4. nu am citit Harry Potter, dar am văzut filmele. Mă gândesc la ele ca la un simbol al copilăriei. :)

      Ștergere
    5. ma bucur ca faci asta

      Ștergere
  6. Frumos gest.Si eu am un frate mai mic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa iti traiasca si tie la fel ca si a celorlalti

      Ștergere
    2. Să îţi trăiască! Frăţiorii mai mici pot fi uneori enervanţi, dar peste ani îţi dai seama că ei îţi sunt cele mai apropiate persoane. :)

      Ștergere