Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

duminică, 21 octombrie 2012

Scuzeee

Buna dragiilor. Vreau sa imi cer in primul rand scuze ca am fost atat de absenta, dar am avut putina treaba si in timpul liber pe care l-am avut mai m-am uitat si eu la Grey. Azi am fost la noua dimineata in Piata Constitutiei si am participat la cross impreuna cu cativa prieteni mai mult pentru distractie decat pentru castig. Tot ce am primit a fost un tricou MAREEEEEEEE cu care nu stiu ce o sa fac. Cred ca il voi tine amintire sau il mai tin asa prin casa. Ia uitati-l =)))

Daca nu v-ati dat seama el e fratele meu, Mihai care se prostea cu tricoul meu si nu m-am putut abtine sa nu ii fac o poza. Voi ati participat la cross?

13 comentarii:

  1. Nu-i nimic :D Chiar e mare tricoul :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragut e fratele tau!!! <3
    N-ai de c e sa te scuzi

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine! sportul face bine sufletului si corpului! nu am participat niciodata! simpatic fratiorul tau! e un dulce! sa iti traiasca si sa fie sanatos! :))in tricoul asta incap 2 grasi! asa am primit eu un tricou de curand de la o firma de saci de ciment, de la care puteam comanda un tricou sau altceva in functie de cati saci cumpram atatea puncte, si am valorificat punctele. Mi s-a precizat ca tricoul este marime universala dar sa nu-mi fac griji fiindca nu e mare! m-am trezit cu un ditamai tricoul in care incap si eu si mama si tata :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MULTUMESC FOARTE MULT si in legatura cu tricoul ce erau sa spuna ca tricoul e mare cat un ocean =))) ca sa nu mai fie nimeni interesat? =)))

      Ștergere
    2. :)) da! asa este nu puteau!

      Ștergere
    3. Nici eu nu am participat la concursurile de cross. Au fost la scoala, dar nu sunt buna la alergat :D

      Ștergere
    4. Nici eu nu am mai participat,sunt mai lenesa :))

      Ștergere