Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 10 octombrie 2012

Sa ne cunoastem

Azi vreau sa vorbim despre personajul negativ care v-a impresionat cel mai mult. Ce ziceti va bagati?

8 comentarii:

  1. Daca te referi la personaj literar, personajul negativ care m-a impresionat foarte mult dar pe care l-am placut din prima, si care as fi dorit sa isi indrepte comportamentul a fost Heathcliff din La rascruce de vanturi de Emily Bronte! Analizand numele, este un personaj care imprima si sugereaza ceva negativ. Puternic, seducator si neimblanzit Heathcliff este personajul romantic aflat in cautarea iubirii pierdute, care isi pierde rationamentul fiind ranit in dragoste de cea pe care o iubea nespus si care s-a lasat purtata intr-o alta dragoste doar de dragul statutului social pe care el nu-l detinea si fapt pentru care l-a dobandit si a dorit sa se razbune, dar prea tarziu, fiindca s-a distrus si el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt in totalitate de acord cu tine si da, am inteles ce ai vrut sa zici. Si eu am sperat pana in ultima clipa ca Heathcliff se va scimba

      Ștergere
    2. De cate ori am vrut sa ma apuc si eu de "La Rscruce de Vanturi", dar n-am mai reusit.

      Ștergere
    3. Si eu am zis de multe ori,dar din pacate nu am avut timp :(

      Ștergere
  2. Scuze ca am formulat o fraza incoerenta, dar ma grabesc sa exprim de multe ori f multe idei intr-o singura propozitie! si momentan mai fac si altceva in paralel! sper insa ca ai inteles ideea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca un personaj negativ care m-a impresionat este Warner din "Spulbera-ma". Chiar daca s-a purtat el asa de rau tot simte ceva fata de Juliette.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit multe despre carte,dar din pacate nu am citit-o inca:(

      Ștergere
    2. Ti-o recomand din toata inima. Este superba :D

      Ștergere