Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 24 octombrie 2012

Recezie The boy recession

Tocmai ce am citit aceasta carte si sunt fericita ca am avut placerea de a o citi. Cartea este foarte frumoasa si este o lectura usor de parcurs. Sunt sigura ca o veti adora cu totii pentru ca este povestea dintre un baiat nu prea cunoscut si nu prea popular si amica lui pe care obisnuia sa o numeasca mai mult amic pentru ca se simtea foarte apropiat de ea=)))) Kelly si Hunter sunt doua personaje foarte amuzante, dar cel mai mult mi-a placut de Eugene. Cred ca este cel mai original personaj din intreaga carte. El obisnuieste sa faca din tantar-armasar si are niste idei foarte........ interesante de a face rost de bani fara a incalca ( prea mult ) legea=)))) Imi place in aceasta carte de asemenea ca se vorbeste de musicalul Chicago pe care l-am vazut si l-am adorat imediat. Va recomand cartea pentru ca stiu ca nu veti regreta :*:*


 Cartea o puteti cumpara de pe bookdepository

9 comentarii:

  1. Ce pot sa spun, decat ca imi place foarte mult recenzia facuta de tine, si cred ca este o carte destul de interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  2. O recenzie super.Mi-as doriii muult sa pot sa o citesc si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare draguta :-? dar am ocolit-o deseori, nu mi-a prea atras atentia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa recenzia facuta de tine suna destul de bine. E o carte "proaspata" ca sa zic asa. Adica nu are nimic paranormal si e placut sa ma evadezi cateodata din lumea asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. arata super coperta!si dupa cum ne spui tu,cred ca e super si continutul!sper sa apara in romania!

    RăspundețiȘtergere