Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

sâmbătă, 6 octombrie 2012

Recenzie The Evelyn Project

Pai ce pot spune despre aceasta carte este faptul ca este cu siguranta diferita de restul cartiilor citite din mai multe motive. M-am atasat mult de ea pentru ca a fost prima carte primita de la un autor, pentru ca are o coperta frumoasa, dar si pentru continut. Este povestea unui tata care apeleaza la orice pentru a o salva pe fiica lui, Evelyn si ajunge sa se alieze cu o vrajitoare care are o idee pentru a o salva si pentru a schimba viata lui Evelyn. Franco este un profesor de latina cu o viata monotona care este contactat de cineva din politie si ii spune ca are o menire foarte importanta pe aceasta lume si anume aceea de a ajuta la schimbarea trecutului, dar si a viitorului. Alaturi de frumoasa actrita va petrece clipe de neuitat dar si clipe pe care ar vrea sa le uite:))) Cartea este foarte interesanta, iar autorul se pricepe de minune sa ne tina in suspans. Este o carte care merita sa fie citita si sa se afle in biblioteca tuturor.
Ii dau


16 comentarii:

  1. frumos, am auzit si eu de ea, dar nu indeajuns cat sa ma faca sa o cumpar. deobicei ma interesez in amanunt inainte sa cumpar o carte. imi place recenzia, am sa o trec pe lista ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult recenzia ta. Pare o carte foarte interesanta pe care mi-o doresc in biblioteca. Coperta pare neobisnuita, minunata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc si te sfatuiesc sa o citesti pentru ca merita

      Ștergere
    2. Multumesc pentru sfat. O s-o citesc curand

      Ștergere
    3. Coperta nu imi prea place, dar nu trebuie sa judecam o carte dupa coperta :D

      Ștergere
  3. Ouu recenzia este asa frmoasa.Imi pare rau ca nu o am in biblioteca,caci mare una dintre cartile pe care trebuie sa ;e ai neaparat.Dar voi face eu rost de ea.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Suspansul defineste o carte de nota 10 cu atractie la cititori!

    RăspundețiȘtergere
  5. pare interesanta cartea... Frumoasa recenzie, :D...cred ca merita sa o citesc, pare a fi o drama, ceea ce imi place;;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesanta carte,probabli am sa o citesc si eu candva,si frumoasa recenzie :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumosa recenzia ta si chiar e o carte diferita din ceea ce am citit pana acum.

    RăspundețiȘtergere