Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

luni, 22 octombrie 2012

Castigatori concurs de fidelitate

Aseara am terminat de numarat comentariile ( ceea ce a fost foarte greu ). Ma bucur ca v-ati inscris asa multi la acest concurs si va promit si mai multe. Am sa afisez punctajul fiecaruia pentru ca sa mi se pare normal si pentru ca mi-a placut foarte mult cum a decurs acest concurs m-am gandit sa fac unul lunar ce ziceti ?


Punctajul este:
Locul 1 este ocupat de ...... Cristina Moroti cu 334 de puncte
Locul 2 il ocupa .................YuLiAnDrEeA cu 328 de puncte
Locul 3 este al ....................Paun Catalinei cu 151 de puncte
Lexy are 5 puncte ( probabil a uitat ca s-a inscris)
Nastya Paun 23
Alexa Ale 124 ( pe aproape)
madi maria 52
geany codin 15
Lu Luu 65
Si Antonia cu 62
Felicitari tuturor si sper ca acum ca s- a terminat concursul nu ve-ti disparea de pe blogulet
Astept un mesaj pe adresa mea de mail ( bibi_dulcica13@yahoo.com ) cu adresa voastra unde sa trimit coletele daca nu primesc in doua zile mesajul aleg alt castigator


13 comentarii:

  1. Deci nu-mi vine sa cred!!!! Multumesc mult si felicitari si celorlalti!!! Ti-am trimis un e-mail cu datele. Imi spui daca l-ai primit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Bianca! o sa ti-o trimit acum pe email! nu vom disparea! ar fi grozav sa-ti stimulezi cititorii lunar!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat sa spun felicitari castigatoarelor si mai multa perseverenta celorlalti cititiori pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am primit toate datele si curand voi trimite si coletele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiindca ai e-book-reader, si ai unde sa le citesti, si fiindca eu am intrat in posesia atator carti din diverse genuri, pe care tu la randul tau le poti oferi cadou pe blogul tau in diverse concursuri, o sa incerc sa iti trimit toata colectia pe care o detin si sper sa te bucuri de ele! ce nu iti place nu descarci, dar eu iti voi trimite zilele acestea in fiecare zi cat pot sa urc pe email, e-book-uri!

      Ștergere
  5. Cred ca te saturi de, descarcat! ca eu m-am saturat de cate carti ti-am incarcat:)) nu stiu daca esti la liceu sau la facultate, dar daca esti la liceu iti vor fi folositoare si cele din literatura romana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt la liceu in a 10 si ma vor ajuta mult cartiile astea doar ca eu nu prea pot citi mult pe pc findca ma oboseste mersi mult:*:*:*

      Ștergere
  6. wow acum m-am uitat peste ultimele carti trimise de tine si sunt super junimea romantismul toate mersi mult avand in vedere ca sunt la filologie o sa imi trebuiasca multttt:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca iti plac! sunt din toate domeniile! chiar si genul fanatsy! cele arhivate ocupa mai putin si imi faciliteaza mie trimisul, asa ca sa incerci sa iei un program pentru dezarhivare winrar, winzip, IZarc

      Ștergere
    2. unele poate iti starnesc curiozitatea si le cumperi in varianta tiparita! sau la unele iti trebuie pur si simplu doar niste citate si ca sa nu mai cumperi cartea le iei de acolo!altele sunt pura distractie, de exemplu cartea care te invata cum sa desenezi animale etc!

      Ștergere
  7. Si de ce nu? le poti oferi la concursuri la tine pe blog, in functie de tema concursului! unele sunt si in engleza si in romana, de ex colectia harry potter.

    RăspundețiȘtergere