Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

marți, 16 octombrie 2012

About books #4


Si pe mine =))))

10 comentarii:

  1. Exact.Si pe mine ma tin in viata.Si chiar ma enerveaza cei ce se mira ata de tare si fac glume idioate asupra mea caci ei cred ca citesc prea mult>Dar niciodat nu citesti destul:)Parerea mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e,niciodata nu poti citi destul,iar cei care fac glume de genul asta(mi s-a intamplat si mie),nu pot spune alceva decat ca ii doare prea mult de noi,daca citim nu ar trebui sa ii doara atat de tare ci mai degraba ca ei nu o fac!

      Ștergere
    2. Numai sa faca glume? Mi s-a intamplat si sa ma faca proasta sau dusa cu pluta din cauza asta.

      Ștergere
  2. Nu iti ajunge o viata sa poti termina de citit. Cartile inseamna cunoastere, si cum cunoasterea este in continua evolutie, cartile sunt si ele mai multe si mai deosebite pe masura ce trece timpul, si ce ne mai facem cu cele din urma:))pe care nu le putem devora fiindca sunt multe! eu ador cititul si pentru mine cartile reprezinta un mod de a evada din aceasta lume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru mine cartile reprezinta o portita de iesire. Cand sunt prinsa intr-o carte lumea din jurul meu parca se evapora si nu mai exista. Parca eu sunt acolo in carte si particip la actiune.

      Ștergere
    2. De aceeasi parere,daca as putea as citi mereu :)

      Ștergere
  3. Si pe mine ma tin in viata, dar oamenii care nu citesc nu ma sperie. Asta e alegerea lor, chiar daca au de pierdut. Dar si daca nu citesc, atunci sa nu ii considere pe cei care citesc niste prosti si niste idioti pentru ca citesc.

    RăspundețiȘtergere