Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

sâmbătă, 13 octombrie 2012

About books #3




Foarte frumos zis:*

11 comentarii:

  1. Frumos citat! asa este! si eu cochetez din copilarie cu scrisul, si prin redactarea unor povesti simt ca redau ceva ce nu este doar banal si ce poate reda oricine, redactez ceva inedit! sa luam un exemplu: toata lumea invata alfabetul, si invata sa scrie si sa citeasca iar mai apoi sa lege conversatii, insa nu toti suntem capabili sa redactam conversatia simtirilor si a trairilor inimii noastre, aceste insusiri sunt caracteristice scriitorilor si firilor inclinate spre reverie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti ne uitam la un mar si raspunzand la intrebarea ce este , sau ce pare a fi? toata lumea o sa raspunda ca este un fruct prezentandu-i insusirile si caracteristicile legate de vitaminele pe care le contine si beneficiile pe care le creaza in organismul uman, insa un scriitor, este capabil sa vada dincolo de acel mar, sa vada prin el si sa-i redea marului alte caracteristici, de pilda sa-l inetrgreze ca personaj intr-o poveste educativa sau sa-l faca fructul dorit intr-un roman! imaginile capata dimensiuni prin ochii privitorului, intocmai ca si lucrurile aparent banale careies din penita de aur a scriitorului in acre orice lucru capata insufletire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Atat de adevarat!! Imi place noua rubrica

    RăspundețiȘtergere
  4. Gosh so truee....Super cititat.Ma bucur ca ai facut aceasta rubrica:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, este foarte adevarat. Uneori prin scris te poti exprima mult mai bine decat prin cuvinte. Esti intr-o lume a ta in care faci ce vrei, in care esti stapan si nimeni nu poate sa iti impuna conditii. Pur si simplu te joci cu cuvintele.

    RăspundețiȘtergere